IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Prof. dr BOBAN Batrićević nakon obustavljanja postupka: Ovo je samo mali korak u borbi za slobodu Crne Gore… (foto, video)

Zahvalio je svim građanima koji su došli na skup podrške, ali i svima onima koji su mu u proteklom periodu pružali podršku,,,.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 26, 03. 2024… 19: 22… Prof. dr BOBAN Batrićević nakon obustavljanja postupka: Ovo je samo mali korak u borbi za slobodu Crne Gore… (foto, video)

Istoričar i profesor Fakulteta za crnogorski jezik Boban Batrićević, nakon što je postupak pred Sudom za prekršaje u Podgorici protiv njega obustavljen,  rekao je da nas čeka borba za slobodu Crne Gore i kazao da odluku da se obustavi prekršajni postupak protiv njega, ne doživljava ni kao promociju sebe ni fakulteta na kojem radi…

Zahvalio je svim građanima koji su došli na skup podrške, ali i svima onima koji su mu u proteklom periodu pružali podršku.

Čitaj još:   EVROPA UŽASNUTA NJEGOVIM ZLOČINIMA: SINIŠA IZ SRBIJE PRIZNAO SILOVANJE SEDAM ŽENA

“Međutim ja smatram da je situacija u našem društvu takva da mi nemamo što da slavimo. Ovo je samo mali korak u nečemu što nas čeka, a nas čeka borba za slobodu Crne Gore, borba za slobodu države, slobodu riječi. Ukoliko dozvolimo da nam stave flastere na usta onda mi gubimo, onda Crna Gora gubi nas neće biti uskoro”, naveo je on.

BONUA VIDEO: BOBAN Batrićević ispred suda2

izvor analitika.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more