IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BUDVA: Po potjernici Interpola Podgorica- uhapšen Igor Krstović- visokorangirani pripadnik kriminalne grupe… (foto)

Visokorangirani član organizovane kriminalne grupe Igor Krstović (38) uhapšen je u Budvi, saopšteno je iz Uprave policije….

BUDVA- PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 27, 03. 2024… 09: 22… BUDVA: Po potjernici Interpola Podgorica- uhapšen Igor Krstović- visokorangirani pripadnik kriminalne grupe… (foto)

Njemu su lisice na ruke stavili službenici Sektora za borbu protiv kriminala u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Budva.

I.K. se potraživao po potjernici NCB Interpola Podgorica zbog sumnje da je izvršio krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, te više krivičnih djela iz oblasti pranja novca.

Takođe, I.K. se sumnjiči za krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i ekspozivnih materija i krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

– Radi se o visokorangiranom pripadniku jedne kriminalne grupe koja je sprovodila kriminalne aktivnosti na teritoriji Crne Gore – saopšteno je iz Uprave policije.

Čitaj još:   FRONTALNI POREMEĆAJ- Ponesite kišobrane: Kiša i u drugoj polovini dana, vrijeme u narednih nekoliko dana... (foto)

U aktivnosti hapšenja I.K. učestvovali su službenici Sektora za borbu protiv krimnala, Specijalnog policijskog odjeljenja i Odjeljenja bezbjednosti Budva.

– Službenici Sektora za borbu protiv kriminala nastavljaju intenzivne i odlučne aktivnosti sa primarnim fokusom na neutralisanje djelovanja organizovanih kriminalnih grupa i sa njima povezanih lica – poručuju u Upravi policije.

izvor Kodex.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more