IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vatroslav BELAN: Većina koju je “sastavio” premijer MILOJKO Spajić, i danas glasala protiv prijema Kosova u SE, a u skladu sa interesima srpskog sveta… (foto)

Crna Gora je pod 44. ”proevropskom” Vladom Crne Gore premijera Milojka Spajića glasala protiv prijema Kosova u Savjet Evrope. Tačka, naveo je na društvenoj mreži Iks predsjednik Liberalne partije Vatroslav Belan….

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 27, 03. 2024… 19: 29… Vatroslav BELAN: Većina koju je “sastavio” premijer MILOJKO Spajić, i danas glasala protiv prijema Kosova u SE, a u skladu sa interesima srpskog sveta… (foto)

Apsolutno ga, kako ističe, ne zanimaju “iznenađeni” i “razočarani” konstituenti aktuelne parlamentarne većine. 

“Crna Gora je pod 44. “proevropskom” Vladom Crne Gore premijera Milojka Spajića glasala protiv prijema Kosova u Savjet Evrope. Tačka.”, saopštio je lider Liberalne partije Vatroslav Belan. 

U objavi na društvenoj mreži X naveo je da ga apsolutno  ne zanimaju “iznenađeni” i “razočarani” konstituenti aktuelne parlamentarne većine.

Čitaj još:   HOROR: UBIO ŽENU PA UHVAĆEN U TAKSIJU SA BOMBOM ZA POJASOM...

“Zato nije ni moguće slijediti sugestije DAS Eskobara da je premijeru Spajiću potrebno dati podršku za sve što radi na približavanju Crne Gore EU, jer je nakon glasanja na POSP većina koju je “sastavio” premijer Spajić i danas glasala u skladu sa interesima srpskog sveta, kao dio tog sveta, a ne u skladu sa svojim zacrtanim vanjskopolitičkim prioritetima.

Tokom nedavnog boravka u Briselu upozoravao sam na to naše liberalne partnere”, istakao je Belan.

izvor Antena M.me

Čitaj još:   VATROSLAV Belan: Vladu CRNE GORE formirat će onako kako ALEKSANDAR Vučić želi... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more