IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDAR Vučić uvredljivo o Crnoj Gori: Zbog Kosova neprimjereno, se nakačio na ministarku MAIDU Gorčević… (foto, video)

OJRade Bojović iz Građanske inicijative “21. maj” saopštio je da se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uvredljivo obrušio na ministarku evropskih poslova Maidu Gorčević.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 30, 03. 2024… 10: 12… ALEKSANDAR Vučić uvredljivo o Crnoj Gori: Zbog Kosova neprimjereno, se nakačio na ministarku MAIDU Gorčević… (foto, video)

“Psihodelični Vučić se uvredljivo obrušio na ministricu Gorčević i najavu da ce Crna Gora podržati prijem Kosova u Savjet Evrope. Očekuje se samurajski odgovor Spajića i otresito reagovanje Milatovića”, poručio je Bojović na mreži X.

Gorčević je ranije danas u Prištini izjavila da će Podgorica podržati ulazak Kosova u Savjet Evrope kada o tome bude odlučivao Komitet ministara te organizacije.

To što Crna Gora podržava ulazak Kosova u Savjet Evrope razljutilo je predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koji se obrušio na vlast i crnogorsku ministarku.

Čitaj još:   Adnan ČIRGIĆ: Pretpopisni šovinizam Jakova Milatovića... (foto)

“Sram ih bilo sve” – tako se predsjednik Srbije obraća državnom vrhu Crne Gore, dok se sa konferencije za medije krajnje neprimjereno obraća crnogorskoj mministarki evropskih poslova Maidi Gorčević.

“Vidio sam danas ovu ministarku iz Crne Gore koja je sva ustreptala, kako se zove, Gorčević. Sram ih bilo sve zajedno. Oni misle da imaju pravo i da je normalno da se hvale time kako nam otimaju teritoriju, i kako imaju pravo da se tako bahato ponašaju, ne bi li se izvinili Amerikancima, ili nekome zato što je jedna časna žena u Savjetu Evrope, Maja Vukićević glasala pritiv njihovog prijema (Kosovo), pa sad brže-bolje otišli u Prištinu da im se izvinjavaju naglavačke. Pa misle neće Srbija, ne smije ništa, nas štiti Amerika, Njemačka, ovi velikani. Šta Srbija smije nama da kaže. Pa vidite da smije”, poručio je Vučić. (M.Dušević)

Čitaj još:   ZASTRAŠUJUĆI PRIZORI IZ KOMŠILUKA: Borba vatrogasaca s vatrenom stihijom trajala satima... (foto, video)

Bonus video: Aleksandar Vucic o CG

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more