IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

”NAGRADA” za skandalozne uvrede na račun CRNE GORE: Fotelja u Odboru direktora CEDIS- a, kao zahvalnica Iliji Miljaniću što Crnogorce naziva ”đubradima”… (foto)

Odbor direktora EPCG, u svojstvu Skupštine akcionara CEDIS DOO, imenovao je na sjednici održanoj prije tri dana nove članove Odbora direktora tog zavisnog Društva. U novi sastav Odbora direktora CEDIS- a imenovani su: Vladimir Čađenović, Jovan Sinanović, Mirsad Džudžević, prof. dr Vladan Radulović i Ilija Miljanić.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 01, 04. 2024… 12: 12… ”NAGRADA” za skandalozne uvrede na račun CRNE GORE: Fotelja u Odboru direktora CEDIS- a, kao zahvalnica Iliji Miljaniću što Crnogorce naziva ”đubradima”… (foto)

Ovaj posljednji na listi imenovanih osim što nikada nije prijavio svoju imovinu Agenciji za sprječavanje korupcije poznat je po svojim skandaloznim i uvredljivim izjavama na račun Crne Gore i Crnogoraca.

Novoizabrani član Odbora direktora CEDISA Ilija Miljanić, predsjednik je NVO „Kosovski božuri od Nikšića grada“ i poznat je po svojim uvredljivim izjavama na račun Crne Gore i Crnogoraca.

U svojim ”autorskim” tekstovima koje plasira putem pojedinih portala Miljanić ne bira riječi kako bi ispalio salve uvreda na sve što je crnogorsko. Crnogorce naziva ”đubradima” muvljim blato, ”Balkanskim židovima sa demonskom doktrinom”.

“Biće uvijek onih koji hoće da budu „muvlje blato“ sa posebnim osvrtom na one koji su za života bili „đubrad“ za rasad kukurijeka i mlaćevine bez pupoljka nade. Kako bi se opravdali zločini nad nekim narodom, neophodno je najprije deformisati njegov ljudski lik i dušu i ubaciti ga u mašinu za propagandno ludilo. Nadzire se prosperitet Prave Hristove planete, Rusija i Kina su u potpunosti odbacile holivudski plagijatski i bezbožni način života.

Čitaj još:   PREMIJERNO- Nakon 50 godina otkriven uzrok smrti Brusa Lija: Pričalo se da ga je ubila ljubavnica, da je bio žrtva prokletstva... (foto, video)

Odbacivanjem holivudskih filmova koji su pravili ratove i najavljivali razne nepodopštine su slomivrat svijeta koji stoji u zatvoru od „digitalne bodljikave žice“ koja se mora raspučiti i zauvijek stornirati, napisao je u jednom tekstu Miljanić, te dodao da je Montenegrin je novi balkanski Židov – Jevrejin sa demonskom doktrinom za Solomanovu katedralu.

Naravno Miljanić se nije ni tu zadržao već nastavio da crnogorce naziva ”mafio-montenegrinima” koji su pokrali referendum i koji lažiraju rezultate sa popisa.

No, Miljanić zaboravlja da ”oslobodioci” kako ih naziva sa avgustovskih zbora 2020.godine su i danas na vlasti i da upravljaju ovom državom, pa samim tim i popisom.

Ipak izgleda da pojedini nisu po rusofilskom ukusu Miljanića, jer očigledno ne dijele njegovu bezuslovnu ljubav prema Putinu i Rusiji i mržnju prema svemu što dolazi sa Zapada.

Uvrede koje Miljanić servira putem medija izgleda su najbolja preporuka da u tom istom Montenegru ili Crnoj Gori on postane član Odbora direktora CEDIS-a, jer što veća uvreda na račun države i njenih građana, to veća nagrada i bolja pozicija.

A sad kad je postao državni funkciner sa jednom od većih plara u javnom sektoru Miljanić će morati da podsjeti sebe da prijavi imovinu, što je njegova zakonska obaveza, jer istu nikad nije prijavio Agenciji za sprječavanje korupcije.

Čitaj još:   BOL U LEĐIMA UKAZUJE NA LOŠE NAVIKE: TRI Pravila koja treba primijeniti prije svake terapije... (foto)

Jer pisao se on kao Srbin, Crnogorac ili Eskim zakon u ovoj državi mora biti isti za sve, onoj istoj koja je do sad bila gluva i nijema na njegove uvrede.

izvor Standard.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more