IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS Pljevlja: Ne ljutite vojvodu- zamijenite zastavu… (foto, video)

Demokratska partija socijalista (DPS) Pljevlja, reagovala je na tekst objavljen na portalu “PV svitanje” pod imenom “U DPS-u prilikom preseljenja zaboravili na zastavu”…

PLJEVLJA: Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 01, 04. 2024… 11: 12… DPS Pljevlja: Ne ljutite vojvodu- zamijenite zastavu… (foto, video)

Lokalni portal “ПВ СВИТАЊЕ” inspirisan neočekivanim „političkim zaokretom“ partijskog vojvode iz Podgorice, а predvođen pojedinim lokalnim odbornicima NSD- a, koji se kriju iza nepotpisanih tekstova, odlučio je da potajno podrži svog novopečenog šefa „evropejca“, kazali su iz DPS- a Pljevlja.

“Naime, štiteći državne simbole u konkrentnom slučaju zastavu Crne Gore, koju na opštinskim prostorijama u ul. Boška Buhe nijesu stigli da zamijene sa jedinom koja im je u srcu, prebacuju odgovornost na Opštinski odbor DPS Pljevlja, iako su se saopštenjima hvalili da su nas u septembru prošle godine sa zadovoljstvom izbacili iz pomenutih prostorija”, navode iz DPS- a Pljevlja.

Možda je vojvoda u petak prilikom posjete Pljevljima primijetio da je, kako su kazali, zastava oštećena.

Čitaj još:   ŽESTOKA REAKCIJA DPS- a: “Svega čega se Krivokapićeva vlada dotakla– uništila je”... (foto)

“Pa lični zaštitnici, da ne kažemo telohranitelji predsjednika opštine, tačnije vlasnici pomenutog portala, odlučiše da optuže DPS, koji se prije više od pola godine iselio iz pomenutih prostorija i državnu zastavu ostavio u stanju koji propisuje zakon države Crne Gore”, kazali su iz DPS- a.

Pošto su, kako su naveli oni, vlasnici portala zabrinuti za stanje u našoj partiji, poručujemo im da će rezultat na predstojećim izborima, koji će ubrzo uslijediti, najbolje demantovati vašu pisaniju, a sve zahvaljujući kakistokratiji koju demonstrirate svakodnevno kako na lokalnom, tako i na državnom nivou.

“Gospodo nemojte da ljutite vojvodu, nego što prije realizujte svoju obavezu i zamijenite zastavu na prostorijama organa lokalne i državne uprave, a mi znamo da vam ne trebaju ni merdevine koliko ste „porasli“”, naveli su iz DPS- a.

BONUS VIDEO: Predsjednik Skupštine obišao opštinu Pljevlja i prisustvovao otvaranju ulice pilota Eldina Hrapovića

izvor Pobjeda.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more