IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS Pljevlja: Ne ljutite vojvodu- zamijenite zastavu… (foto, video)

Demokratska partija socijalista (DPS) Pljevlja, reagovala je na tekst objavljen na portalu “PV svitanje” pod imenom “U DPS-u prilikom preseljenja zaboravili na zastavu”…

PLJEVLJA: Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 01, 04. 2024… 11: 12… DPS Pljevlja: Ne ljutite vojvodu- zamijenite zastavu… (foto, video)

Lokalni portal “ПВ СВИТАЊЕ” inspirisan neočekivanim „političkim zaokretom“ partijskog vojvode iz Podgorice, а predvođen pojedinim lokalnim odbornicima NSD- a, koji se kriju iza nepotpisanih tekstova, odlučio je da potajno podrži svog novopečenog šefa „evropejca“, kazali su iz DPS- a Pljevlja.

“Naime, štiteći državne simbole u konkrentnom slučaju zastavu Crne Gore, koju na opštinskim prostorijama u ul. Boška Buhe nijesu stigli da zamijene sa jedinom koja im je u srcu, prebacuju odgovornost na Opštinski odbor DPS Pljevlja, iako su se saopštenjima hvalili da su nas u septembru prošle godine sa zadovoljstvom izbacili iz pomenutih prostorija”, navode iz DPS- a Pljevlja.

Možda je vojvoda u petak prilikom posjete Pljevljima primijetio da je, kako su kazali, zastava oštećena.

Čitaj još:   BRISEL: EU poslala ponudu Haradinaju,privremeno da ukinite takse i nagradićemo vas...

“Pa lični zaštitnici, da ne kažemo telohranitelji predsjednika opštine, tačnije vlasnici pomenutog portala, odlučiše da optuže DPS, koji se prije više od pola godine iselio iz pomenutih prostorija i državnu zastavu ostavio u stanju koji propisuje zakon države Crne Gore”, kazali su iz DPS- a.

Pošto su, kako su naveli oni, vlasnici portala zabrinuti za stanje u našoj partiji, poručujemo im da će rezultat na predstojećim izborima, koji će ubrzo uslijediti, najbolje demantovati vašu pisaniju, a sve zahvaljujući kakistokratiji koju demonstrirate svakodnevno kako na lokalnom, tako i na državnom nivou.

“Gospodo nemojte da ljutite vojvodu, nego što prije realizujte svoju obavezu i zamijenite zastavu na prostorijama organa lokalne i državne uprave, a mi znamo da vam ne trebaju ni merdevine koliko ste „porasli“”, naveli su iz DPS- a.

BONUS VIDEO: Predsjednik Skupštine obišao opštinu Pljevlja i prisustvovao otvaranju ulice pilota Eldina Hrapovića

izvor Pobjeda.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more