IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKUPO JE KOŠTALO: Osam hiljada eura za ispuštanje vjetra u bolnici; mislila je da je riječ o šali, no kad je stigao račun… (foto, video)

Priču Cinthanie o odlasku na hitnu zbog želučanih problema na društvenim mrežama popratilo je više od dva miliona ljudi.

Iskustvo iz bolnice dugo će pamtiti ona, ali i svi koji su čuli priču o njenim “najskupljim želučanim plinovima”.

Naime, probudila se s “najstrašnijim bolovima u trbuhu” te je hitno prebačena u bolnicu – ali, njeno stanje nije bilo tako ozbiljno kako se pribojavala. Nakon što su izbezumljeni liječnici jurili uokolo tražeći snimke kako bi otkrili u čemu je problem, djevojka je otišla u kupaonicu.

Tada je ispustila “najjači plin ikada” i na svoju sramotu shvatila da je njena bol nestala.

Iako to nije bilo dovoljno traumatično, Cinthanie je na izlasku iz bolnice dobila kovertu s računom.

  • Šta mislite koliko će me koštati ispuštanje plina na hitnoj bez osiguranja? Odmah ti kažem da nisi u pravu. Broj je puno veći nego što većina ljudi misli. Ovaj plin me je koštao 7.935,10 eura  – otkriva ona.
Čitaj još:   BRAVO: Asmir Kolašinac, oborio državni rekord... (foto)

Mislila je da nešto veliko nije u redu s njezinim želucem jer je to jutro bol bila nevjerojatna i kako opisuje, nije mogla hodati nego je puzala po podu. Ali, skener koji je naknadno stigao potvrdio je da je riječ o “vjetru”.

Ipak, djevojka ističe da je svjesna da nije osigurana, ali da nije očekivala tako veliki račun za nešto što je na kraju sama riješila, navodi Kurir.

izvor Hayat.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more