IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BLISKI ISTOK GORI- IRAN POČEO NAPAD NA IZRAEL: Lansirano nekoliko desetina dronova kamikaza!… (foto, video)

OVAKO SE OTVARAJU VRATA PAKLA: Jeziva simulacija otkrila kako bi KORAK PO KORAK tekao apokaliptični sukob Irana i Izraela…

TEHERAN: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 14, 04. 2024…00: 02… BLISKI ISTOK GORI- IRAN POČEO NAPAD NA IZRAEL: Lansirano nekoliko desetina dronova kamikaza!… (foto, video)

Iran je lansiranjem desetina dronova pokrenuo napad na Izrael, a procjenjuje se da će im biti potrebno nekoliko sati da pređu udaljenost i stignu do meta…

Uznemirujuća simulacija rata otkriva da bi apokaliptična bitka između Irana i Izraela brzo prerasla u nuklearni sukob i verovatno izazvala treći svetski rat!

Zastrašujuća ratna igra, koju su osmislili vojni i bezbednosni stručnjaci, predviđa scenario korak po korak, a sve bi počelo konvencionalnim raketnim udarima koji bi samo izazvali dodatni bes u obe zemlje.

KONVENCIONALNI RAT

Simulacija rata predviđa da Izrael i Iran na početku ciljaju samo ključne vojne ciljeve. Iran počinje da pričvršćuje nuklearne bojeve glave na svoje moćne rakete i to navodi Izrael da lansira američke rakete dugog dometa na iranska nuklearna i raketna mesta.

Čitaj još:   TRIK KOJIM VAM SE HLJEB VIŠE NEĆE MRVITI: Pekari ga sjeku ovako, kriške bez mrvica!!! (foto)

Iranski saveznici zatim pokreću talas razornih udara na Izrael koji odgovara napadom na proksi žarišta. Teheran potom gađa izraelske nuklearne i vladine odbrambene centre u glavnom gradu Tel Avivu i momentalno se povlači iz Ugovora o neširenju nuklearnog oružja. Time označava prelazak sa konvencionalnog na nuklearni rat.

NUKLEARNI PAKAO

Izrael traži pomoć od SAD koje, međutim, ne odobravaju zajednički napad na Iran i poručuju jevrejskoj državi da odustane od borbi iz straha od nuklearne eskalacije.

Izraelski premijer odlučuje da je nuklearno oružje jedina opcija i baca atomsku bombu u udaljenom dijelu Irana. Izrael takođe pokreće sajber napade šaljući Iranu poruku da se povuče. Teheran, međutim odbija da se povinuje volji Izraela. Umjesto toga SAD se nameću kako bi pozvale Izrael da odstupi.

Čitaj još:   ČUDO SE DOSILO: MESI NA KOLJENIMA, Liverpul uništio Barsu i plasirao se u finale Lige šampiona... (video)

(Kurir.rs/Sun/Preneo Z.Ko)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more