IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ILIR Đokaj osuđen na 40 godina zatvora, zbog ubistva ŠEJLE Bakije… (foto, video)

Izrečena prvostepena presuda optuženom za ubistvo devetnaestogodišnje djevojke…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 15, 04. 2024…11: 42…  ILIR Đokaj osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva ŠEJLE Bakije… (foto, video)

Prvostepenu presudu je izrekao sudija Veljko Radovanović.

Ilir Đokaj osuđen je danas u Višem sudu na 40 godina robije za teško ubistvo bivše nevjenčane supruge Šejle Bakije (19) koje se dogodilo 30. Septembra 2021. godine u prisustvu njene porodice.

Prema navodima optužnice, Šejla je 30. septembra 2021.ubijena pred očima svoje porodice: oca, majke, babe i sestri.

Podsjećamo, Đokaj je prema ocjeni Tužilaštva pomenutog dana, oko 15.15 u Tuzima, u naselju Karabuško polje sa umišljajem i iz niskih pobuda lišio života Šejlu Bakiju, pri čemu je sa umišljajem doveo u opasnost život oštećenih Šabana, Indire i Bada Bakije.

Devetnaestogodišnja djevojka se prema ocjeni tužilaštva našla na meti optuženog Đokaja jer je odbijala da obnovi nekoliko mjeseci ranije prekinutu vanbračnu vezu.

Za to vrijeme, optuženi Đokaj je proganjao Šejlu, slao poruke preko lažnih profila, prijetio, govorio da među njima nije gotovo i da je njen život u njegovim rukama.

Čitaj još:   AMFILOHIJE OPET PRIJETI: LITIJE SE NASTAVLJAJU!

Prijetnje upućene Šejli obistinile su se poslednjeg dana septembra 2021. godine kada je Đokaj došao ispred njene porodične kuće i iz pištolja nepoznate marke pucao u devetnaestogodišnjakinju nakon što mu je ponovila da ne želi da živi sa njim i da ga ne voli.

Pošto je ispalio smrtonosne hice, otac Šejle Bakije je prišao Đokaju i pokušao da ga uhvati za ruku, ali je optuženi okrenuo pištolj ka njemu i ispalio jedan projektil u grudi.

Đokaj je nakon vatrenog pira ušao u svoj automobil i ispalio još dva metka prema Šabanu Bakiji koji se uputio ka optuženom.

Jedan od ispaljenih projektila pogodio je Šabana u trbuh dok je drugi završio u stubu porodične kuće.

Đokaj je, 18. Aprila prošle godine, prilikom kontrole optužnice u podgoričkom Višem sudu, kazao da se duboko kaje zbog ubistva Šejle i da njegov život nema smisla jer je izgubio ono što je najviše volio.

On je se izvinio porodici Bakija za preživljenu tragediju.

BONUS VIDEO: ILIR Đokaj osuđen na 40 godina zatvora

Čitaj još:   VELIKA TUGA u Zenici: Preselio na Ahiret prim. dr. MUNIB Mulić...

izvor Portal analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more