IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Šok VIDEO na SVADBI– Mladoženja grubo reagovao ”Odmah traži papire za razvod”… (foto, vidro)

Vjenčanja su obično veseli događaji puni smijeha i radosti, ali jedno takvo slavlje pretvorilo se u središte kontroverze nakon što je video s događaja postao viralan na društvenim mrežama. Snimka prikazuje mladence kako jedno drugom mažu lice tortom, tradiciju koja je česta na mnogim vjenčanjima. Međutim, što je započelo kao šaljiva razmjena, brzo je eskaliralo u nešto mnogo ozbiljnije.

U videu, koji je podijelila mlada, vidi se kako ona svojem suprugu razmaže komadić torte po licu. No, kada je došao red na mladoženju, njegova reakcija bila je puno agresivnija i grublja, što je šokiralo i zgrozilo mnoge koji su video pogledali.

Komentari na društvenim mrežama ubrzo su se usijali, s većinom ljudi koji su izrazili zabrinutost za dobrobit mlade. Mnogi su sugerirali da je mladoženjin postupak prvi znak potencijalno agresivnog ponašanja i savjetovali su mladoj da razmisli o razvodu.

Čitaj još:   PREMINUO "POPARA" IZ SREĆNIH LJUDI: Zoran Rankić, rođen u BiH, karijeru počeo u Sarajevu, umro u staračkom domu... (foto i video)

Ovaj incident potaknuo je širu raspravu o granicama šale i prihvatljivog ponašanja na vjenčanjima, te koliko su društvene mreže postale neizostavni svjedok i sudac osobnih trenutaka.

izvor: sandzakdanas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more