IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

AMMAR Borančić: OLIVERA Injac krši zakon, najbolje rješenje su novi izbori… (foto)

Najbolje rješenje za Podgoricu bili bi vanredni gradski izbori, poručio je potpredsjednik Liberalne partije Ammar Borančić.

Podsjetimo, iz dijela opozicije juče su najavili kako će inicirati smjenu gradonačelnice Olivere Injac, iz razloga što nije u roku dostavila izvještaj o radu za prošlu godinu.

“Ne zbog toga što mrzimo Injac, nego zato što krši zakon”, napominje Borančić, a prenosi Gradska.

Podsjetimo, istovremeno je Injac od Ministarstva unutrašnjih poslova dobila akt kojim zabranjuju rad nezakonito postavljenog v.d. komandira Službe zaštite i spašavanja Zdravka Blečića.

Njoj je ostavljen rok tri dana da postupi po njihovom nalogu, no pitanje je da li će Injac to uraditi, s obzirom na to da se do sada oglušivala na rješenja državnih inspekcija.

Čitaj još:   Nebriga o Kotoru i Durmitoru alarmirala UNESCO... (foto, video)

Sa druge strane, da će njenu smjenu inicirati zato što nije dostavila izvještaj o radu u predviđenom roku, juče su najavili odbornici Socijaldemokratske partije, Socijaldemokrata i Liberalne partije.

izvor: analitika.me

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   AMMAR Borančić Spajiću: Vi ste svoje završili, ali mnogo će vode Moračom proteći dok sredimo ovaj haos u koji nas gurate... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more