IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Iz PES- a poručuju JAKOVU Milatoviću: Bolje da se bavi svojim poslom nego što izigrava zaštitnika Abazovićeve Vlade… (foto)

Pokušaj relativizacije uspjeha aktuelne Vlade koju javno potvrđuju naši evropski partneri od strane predsjednika države je nastavak kampanje koju sprovodi naš nekadašnji funkcioner, navode iz pokreta Evropa sad nakon posljednje izjave predsjednika Jakova Milatovića.

“Dok je bio u PES- u, a prije nego je postao predsjednik, Milatović je javno i otvoreno optuživao Abazovića da pravi savez sa onima koji su odgovorni za ekonomsko i moralno posrnuće države.

Podsjećamo, sadašnji predsjednik je 8. avgusta 2022. godine upravo optužio Abazovićevu Vladu da je “neevropska”, navodeći pet razloga zbog kojih takvoj Vladi treba izglasati nepovjerenje”, poručili su oni.

Podsjećaju i kako je Milatović tada izjavio da je Vlada “potpuno usporila proces opipljivih evropskih integracija, a na važnim pozicijama upravljanja, uz neviđeni politički revanšizam, imenovala problematične partijske kadrove i korumpirane vedete prethodnog DPS režima”.

Čitaj još:   ZBOG STRAHA novi predsjednik Crne Gore JAKOV Milatović neće biti inaugurisan na CETINJE nego najvjerovatnije u Skupštini Crne Gore... (foto)

“Velike uspjehe aktuelne Vlade za veoma kratko vrijeme ne osporavaju najznačajnije evropske adrese, pa dobronamjerno sugerišemo predsjedniku države da se primarno bavi svojim poslom, umjesto što preuzima ulogu zaštitnika Abazovićeve Vlade, koju je kao član PES- a oštro kritikovao i optuživao za zastoj evropskih integracija, što je potvrđeno i u izvještaju Evropske komisije”, zaključili su oni.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more