IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILIVOJE Katnić sam pisao i uložio žalbu na određivanje pritvora: Sud se još nije izjasnio, jer odluka nije ekspedovana… (foto, video)

Bivši specijalni tužilac Milivoje Katnić koji je u nedjelju ujutro 14. aprila uhapšen po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva izjavio je žalbu na odluku sudije za istrage Višeg suda u Podgorici, kojom mu je određen pritvor do 30 dana, saznaje nezvanično portal Standard.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 17, 04. 2024…09: 42… MILIVOJE Katnić sam pisao i uložio žalbu na određivanje pritvora: Sud se još nije izjasnio, jer odluka nije ekspedovana… (foto, video)

Kako je od samog trenutka hapšenja Katnić odbio da angažuje branioca, koji mu je kasnije dodijeljen po službenog dužnosti, žalbu na pritvor, napisao je svojeručno u pritvorskoj jedinici spuškog zatvora.

Katnić peti dan odbija hranu, i terapiju i prema saznanjima Standard on se nalazi u teškom zdravstvenom stanju.

Čitaj još:   Vučić čestitao: Barjram šerif mubarek olsun... (foto)

Vanraspravno vijeće Višeg suda tokom jučerašnjeg dana vijećalo je o predmetnoj žalbi i donijelo odluku koju su iz suda odbili da saopšte, jer kako je objasnila portparol suda Marija Raković, odluka još nije ekspedovana.

Osim Katniću pritvor do 30 dana Viši sud je odredio i pomoćniku direktora policije Zoranu Lazoviću.

Pritvor je određen zbog opasnosti od bjekstva i mogućeg uticaja na svjedoke…

BONUS VIDEO: Katniću i Lazoviću određen jednomjesečni pritvor

izvor Standard.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more