IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Oblaci, kiša, snijeg… Šta sve od vremenskih neprilika slijedi do kraja dana… (foto)

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između pet i 11 stepeni, na jugu zemlje do 15 stepeni C…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 21, 04. 2024… 08: 42… Oblaci, kiša, snijeg… Šta sve od vremenskih neprilika slijedi do kraja dana… (foto)

U višim područjima će padati i slab snijeg…

Jutros je oblačno. U nizinama većinom pada slaba kiša. Lokalni pljusak je registrovan na jugu Hercegovine. Na planinama pada i slab snijeg.

Temperature zraka izmjerene u 8:00 sati (°C): Bjelašnica -5; Sokolac 3; Srebrenica i Tuzla 5; Banja Luka, Gradačac i Trebinje 6; Bijeljina, Doboj i Prijedor 7; Široki Brijeg 10; Mostar 12°C.

U Bosni i Hercegovini danas će biti pretežno oblačno vrijeme. U nizinama će većinom padati slaba kiša, lokalno i pljusak. U višim područjima će padati i slab snijeg. Prestanak padavina u večernjim satima. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 11°C, na jugu zemlje do 15°C.

U Sarajevu oblačno. Povremeno će padati slaba kiša. Najviša dnevna temperatura zraka oko 7°C.

Prestanak padavina u večernjim satima. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između pet i 11 stepeni, na jugu zemlje do 15 stepeni.

Čitaj još:   SA BOSFORA JE TOPI SALO, K'O OD ŠALE: Magično, JEDAN SASTOJAK, dodaje se u vodi, flaša dnevno MRŠA SE ZA ČAS! (foto)

U Sarajevu oblačno. Povremeno će padati slaba kiša. Najviša dnevna temperatura zraka oko sedam stepeni.

U Bosni i Hercegovini ponedjeljak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U poslijepodnevnim i večernjim satima rijetko malo kiše može pasti u zapadnim, sjeverozapadnim i centralnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

U Hercegovini jugo u drugom dijelu dana. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus dva i dva stepena Celzijusa, na jugu zemlje do sedam. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15 stepeni, na jugu zemlje do 19.

U utorak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom ili lokalnim pljuskom. Vjetar slab, u Bosni sjevernog i sjeverozapadnog smjera, a na području Hercegovine jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između nula i pet, na jugu do devet stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 18 stepeni Celzijusovih.

U srijedu umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme, povremeno sa lokalnim pljuskovima širom zemlje. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između tri i sedam, na jugu do 10. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15 stepeni C…

Čitaj još:   Bošnjaci pomogli obnovu pravoslavne crkve, unutra prikazani kao ubice beba: Islamska zajednica u Crnoj Gori osudila 'zastrašujuće freske' SPC u Rožaju... (foto)

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more