IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OSKAR Huter: MILAN Knežević, nastavlja da nipodaštava Vojsku Crne Gore, da reaguje Ministarstvo odbrane… (foto)

Izjava Milana Kneževića u kojoj iznosi niz gnusnih optužbi na račun crnogorske vojske, pokazatelj je njegovog odnosa prema Crnoj Gori, njenim institucijama i simbolima, saopštio je poslanik DPS- a Oskar Huter.

“Vojska Crne Gore je dio najvećeg kolektivnog sistema bezbjednosti i ona za našu zemlju predstavlja garanciju nacionalne bezbjednosti, očuvanja suvereniteta i teritorijalnog integriteta – kategorije koje su očigledno Kneževiću mrske. Razumijemo da bi Milan Knežević želio da Vojska ne postoji ili bar da je onakva kakvom je on predstavlja, to je mjera njegovog patriotizma i dobronamjernosti prema Crnoj Gori”, naveo je Huter.

Prema nejgovim riječima Vojska Crne Gore je institucija koja ima veoma visoko povjerenje građana, što se ne bi moglo reći za Kneževića.

Čitaj još:   OSKAR Huter: Ambasadoru NEBOJŠI Rodiću treba otkazati gostoprimstvo, JAKOV Milatović i MILOJKO Spajić, ne smiju da reaguju na njegove provokacije... (foto)

“Ovim povodom očekujemo od Ministarstva odbrane da reaguje i zaštiti Vojsku Crne Gore od uvreda Milana Kneževića, a od njegove duhovitosti, nažalost spasa nema”, zaključio je Huter.

izvor: cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more