IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR U PERASTU: KĆERKA (29) UBILA MAJKU Tijelo pronađeno u stanu, djevojka odmah uhapšena… (foto)

N.L.T. (29), državljanka Južne Afrike uhapšena je zbog sumnje da je jutros u Perastu (Crna Gora) ubila majku.

PERAST: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 22, 04. 2024… 18: 42… HOROR U PERASTU: KĆERKA (29) UBILA MAJKU Tijelo pronađeno u stanu, djevojka odmah uhapšena… (foto)

Policija je izašla na lice mjesta gdje je utvrđen identitet stradale osobe, te su preduzete mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima je nastupila smrt.

Iz Uprave policije (UP) je saopšteno da je medicinsko osoblje Doma zdravlja u Kotoru prijavilo policiji da je u jednom stambenom objektu u Perastu zatečeno tijelo ženske osobe, te da se u istom nalazi i njena ćerka N.L.T

Danas je Policija izašla na lice mjesta gdje je utvrđen identitet smrtno stradale osobe, te su poduzete mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima je nastupila smrt osobe– ističe se u saopštenju UP.

Čitaj još:   VELIČANJE UBICE I NJEGOVOG ZLOČINA: U Beogradu se prodaju majice sa likom Koste Kecmanovića... (foto, video)

Uhapšena kćerka ubijene žene

Iz UP su dodali da je na licu mjesta izvršen uviđaj u prisustvu tužioca iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, kao i službenika Forenzičkog centra.

  • Pripadnici policije su nakon poduzimanja sveobuhvatnih istražnih aktivnosti došli do sumnje da je izvršilac ovoga djela N.L.T. i ona je lišena slobode. Uz krivičnu prijavu će biti privedena postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost– zaključuje se u saopštenju.

(H.N./ Vijesti.me)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more