IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA USRED BEOGRADA: Stala ispred bivšeg pripadnika paravojne formacije i pitala ga-“Reci mi gdje su kosti mog oca, odveo si ga pred mojim očima…” (foto, video)

U emisije Provjereno Nove TV godinama su pratili potresnu priču o Ivi Radić, koja više od 30 godina ne odustaje od potrage za istinom o svojem ocu…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, subota, 27, 04. 2024… 19: 22… DRAMA USRED BEOGRADA: Stala ispred bivšeg pripadnika paravojne formacije i pitala ga-“Reci mi gdje su kosti mog oca, odveo si ga pred mojim očima…” (foto, video)

Potresna snimka Vukovarke koja više od 30 godina traži oca: “Reci mi gdje su njegove kosti! Pred mojim očima si ga odveo!”

Objavili potresnu snimku u kojoj Vukovarka, Iva pokušava još jednom od čovjeka za kojega tvrdi da je odveo njezinog oca doznati gdje su njegove kosti…

Jovana Radana je Iva Radić dočekala u petak ujutro u Beogradu, gdje se pojavio u Tužiteljstvu za ratne zločine.

Na pitanja hoće li napokon reći gdje je završio njezin otac i gdje su njegove kosti, Radić ni ovaj put od Radana nije dobila odgovore.

“Hoćeš mi reći gdje mi je otac, odveo si ga pred mojim očima”, pitala je Iva Radić Jovana Radana.

“Otkud ja znam?” odgovorio je. 

“Kako ne znaš, odveo si ga… Reci gdje su mi kosti pokojnog oca”, zavapila je prema Radanu Iva Radić.

Čitaj još:   BEČ: Pokušaj pljačke, specijalci ubili 50- godišnjeg Bosanca!!!

Novi odgovor je bio: “Pa ne znam.”

Snimku možete pogledati ovdje

Iva se još prije pet godina pred kamerama Provjerenog suočila s čovjekom koji je osumnjičen za ubistvo civila i silovanja u Vukovaru, čovjekom kojeg je vidjela kako sjeda u automobil i u nepoznato odvodi njezinog tatu Miju Radića.

Radan je tada bio pripadnik srpske paravojne formacije.

“Zaustavljeni smo nedaleko od naše kuće. Rekli su da moramo ući u dvorište Veleprometa i pokazali gdje da se zaustavimo. Mene je već počela hvatati panika. Onda su nam rekli da on mora ići u Negoslavce na ispitivanje. Moj suprug. Ja sam pitala zašto mora ići, zašto ga tu ne ispitaju. Rekli su nam da će ga vozač odvesti u Negoslavce i da će on tamo biti ispitan”, ispričala je Jelena Radić, supruga nestalog Mije Radića.

Ivine dječje oči tada u Jovanu Radanu nisu vidjele opasnog vojnika, već prijatelja njezina tate. Nema šanse da bi mu naudili, mislila je. Ipak, pogled nije mogla odvojiti od automobila.

“Pogledom nas je pratio. Auto je izišao, skrenuo desno i tada sam zadnji put vidjela svog oca živog. Pamtit ću to dok sam živa. Tu scenu neću nikada zaboraviti”, rekla je Iva.

Čitaj još:   MATEJ PERIŠ NAVODNO VIĐEN U NJEMAČKOJ: Manekenka otkrila šokantne detalje... (foto, video)

izvor (SB)

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more