IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OTMICA DJEVOJKE U NOVOM PAZARU: Policija uhapsila tri osobe iz SJENICA… (foto)

Pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru uhapsili su tri osobe koje su osumnjičene da su u petak uveče otele jednu djevojku u ovom gradu.

Policija uhapsila tri osobe iz Sjenice zbog otmice u Novom Pazaru…

Kako Infolid saznaje, otmica se desila u centru Novog Pazara u naselju Parice, a nepun sat kasnije djevojka i osumnjičeni su pronađeni zahvaljujući brzoj reakciji pripadnika Interventne jedinice.

Ubrzo se ispostavilo da se iza svega krije neuzvraćena ljubav.

“Policiji je od strane građana oko 23 sata prijavljeno da nekoliko osoba nasilno pokušava da ubaci djevojku u automobil. Ona je zapomagala i vikala, pokušavajući da alarmira komšiluk. Osumnjičeni su uspjeli da je ubace u vozilo i zatim su pobjegli odatle”, kaže izvor za Infolid.

Policija je odmah pokrenula akciju, angažovane su sve raspoložive snage.

“U tom trenutku policija nije posedovala mnogo informacija koje bi usmerile istragu. Pokrivene su sve važne saobraćajnice, raskrsnice, izlazi iz grada…

Nije prošlo ni sat vremena kada su policijaci iz interventne jedinice, u mestu Vučiniće primjetili sumnjivi automobil bez registarskih oznaka koji je bio parkiran pored putu, dok je u njemu bilo nekoliko osoba”, kaže izvor za Infolid.

Čitaj još:   RASPISANA POTJERNICA: MAFIJA NE PRAŠTA, UBIJEN ZBOG VELIKE KOLIČINE KOKAINA... (foto)

U automobilu su bile tri osumnjičene osobe i oteta djevojka koja je ispričala da je oteo muškarac koji je u nju zaljubljen.

“Muškarac iz Sjenice, zajedno sa svojim rođacima, došao je do Novog Pazara i parkirao se u blizini kuće u kojoj devojka živi. Čekali su neko vreme da ona izađe i kada se to dogodilo, dvojica muškaraca i žena su je uvukli u vozilo i pobegli.

Osumnjičeni, koji je u djevojku zaljubljen, nije se mirio sa njenom odlukom da ne želi vezu sa njim, pa se odlučio na ovaj protivzakonit korak”, kaže izvor iz istrage.

Protiv tri osobe policija će podneti krivične prijave zbog otmice. Privedeni su zadržani, određeno im je zadržavanje i biće saslušani kod nadležnog tužioca.

Izvor: Infolid.rs

Čitaj još:   RAZBIJEN LANAC PROSTITUCIJE U SRBIJI: GLAVNI MAKRO PORODICE IZ PAKLA HVALIO SE ...
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more