IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŽARKO LAUŠEVIĆ VOLIO JE SAMO JEDAN SPORTSKI KLUB: Nije simpatizirao ni Zvezdu, ni Partizan… Evo za koga- za koji Fudbalski tim je navijao “LAUŠ”! (foto, video)

Žarko Laušević je pored filma i predstave volio povremeno i da pogleda fudbalske utakmice, a zna se i za koga je navijao.

CETINJE: Regija, Sport, Zanimljivosti, petak, 03, 05. 2024… 21: 12… ŽARKO LAUŠEVIĆ VOLIO JE SAMO JEDAN SPORTSKI KLUB: Nije simpatizirao ni Zvezdu, ni Partizan… Evo za koga- za koji Fudbalski tim je navijao “LAUŠ”! (foto, video)

Nisu u pitanju ni Crvena zvezda, ni Partizan, a ni Budućnost iz Podgorice (odnosno Titograda), nego je to klub iz njegovog rodnog mjesta- Lovćen sa Cetinja. 

Velikan jugoslovenskog glumišta Žarko Laušević preminuo je u bolnici u 63. godini, saopštila je danas njegova porodica. Bio je potpuno posvećen filmu i pozorištu da ga sport nije pretjerano interesovao, ali je cijeli život ostao vjeran jednom jedinom klubu za koji je navijao od djetinjstva.

Nije propuštao mečeve ovog kluba, a u jednom intervjuu- rijetkom u kome je govorio o sport- otkrio je da je Lovćen gledao na televizoru u teretani koja se nalazila u potkrovlju njegovog stana. Bodrio ih je kad god bi “uhvatio” na televiziji i nikada nije zavolio neki drugi klub.

Čitaj još:   INVAZIJA VANZEMALJACA: Australce uplašila čudesna svjetlost na nebu... (foto, video)

Za koga navijam? Fudbalski klub Lovćen, bio i ostao moj klub. Možda i zato što sam sve mečeve mogao da gledam sa prozora te iste teretane”, rekao je Laušević u jednom intervjuu od prije nekoliko godina, sigurno tako ohrabrivši fudbalere kluba koji se inače takmiči već dugo u drugom rangu crnogorskog fudbala.

Što se tiče sporta, ističe da ga je jedan sportski moto vodio kroz život, a to je da “igra do kraja”, što je i moralo da ga vodi kada se zna kroz šta je sve prošao, posebno devedesetih godina.

Iako je bio najpopularniji jugoslovenski glumac u jednom trenutku, sukob u podgoričkom kafiću kada je ubio dvojicu muškaraca značio je kolaps karijere, pa se preselio u Sjedinjene Američke Države gdje je bio moler… A tamo se često družio sa Peđom Stojakovićem i Vladom Divcem.

BONUS VIDEO: ŽARKO LAUŠEVIĆ PRED SMRT ŽELEO SAMO JEDNO, OVAKO JE PROVEO POSLEDNJE DANE! POSLEDNJE REČI LOME SRCA

Čitaj još:   VELIKE PROMJENE OD 22. MAJA i 1. JUNA: Kada će u Srbiji moći da putuju i šta ih ČEKA NA GRANICAMA... (foto)

izvor MONDO

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more