IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Užasne vijesti: Tragedija u porodici poznatog košarkaškog trenera, PRIJAVIO NESTANAK SINA, a onda je pronađen mrtav… (foto)

Trener je alarmirao policiju dan prije nego što je otkriven tragičan ishod…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, subota, 04, 05. 2024… 01: 12… Užasne vijesti: Tragedija u porodici poznatog košarkaškog trenera, PRIJAVIO NESTANAK SINA, a onda je pronađen mrtav… (foto)

Nebojša Đurović (49), sin proslavljenog košarkaškog trenera Vlade Đurovića pronađen je mrtav u petak oko 14 sati u Beogradu.

Nebojšino tijelo pronađeno je na Bežanijskoj kosi, u Rajkovoj šumi, a uviđaj je obavljen na licu mjesta i sada se čeka više informacija.

Nebojša Đurović je jedno od dvoje djece čuvenog trenera, koji ima i kćerku Ninu.

„Imam sina i kćerku, presrećan sam što su njih dvoje u mom životu. Stariji igrači su se nekad šalili da ‘lafovi dobijaju kćerke, a cmizdravci sinove’, a ja sam imao njih dvoje. Danas su oni svoji ljudi. Kćerka Nina je završila filozofiju, a sin Nebojša psihologiju. Bio sam trenerska zvijezda, a oni su odrasli bez mene, jer nikada nisam bio tu. Zbog toga i danas nemamo odnos kakav bi trebalo da imamo. Korektni smo, ali nije to to. Nisam ih mazio kad su bili mali, bio sam uvijek na treninzima, jurio košarkaše, navijače i direktore klubova“, rekao je čuveni trener jednom prilikom o svojoj djeci.

Čitaj još:   Potrošači u CRNOJ GORI sve češće idu u BiH da kupuju namirnice- za povrat PDV- a četvoročlana porodica može i da ruča... (foto)

Vlado Đurović (75) je tokom igračke karijere bio u OKK Beogradu, gdje je započeo i trenersku. Kasnije je vodio Slobodu iz Tuzle, Šibenku, Budućnost, Zadar, Crvenu zvezdu, FMP, Vojvodinu, AEK, Aris, Limoges…

izvor N1

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more