IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HARIS Džinović je Melini ispunjavao sve moguće želje, ali jedno nikako nije smjela! Evo šta nije dozvoljavao supruzi sve ove godine… (foto, video)

Pjevač Haris Džinović i modna kreatorka Melina Džinović razveli su se nakon 22 godine ljubavi.

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 05, 05. 2024… 09: 15… HARIS Džinović je Melini ispunjavao sve moguće želje, ali jedno nikako nije smjela! Evo šta nije dozvoljavao supruzi sve ove godine… (foto, video)

Nakon kraha braka, Haris Džinović je iznio brojne detalje iz njihovog braka, ali i bez zadrške govorio o bivšoj ženi.

Nakon kraha braka, Haris Džinović izneo je brojne detalje iz braka, ali i bez zadrške govorio o bivšoj ženi Melini.

On je u više navrata isticao da joj je ispunjavao sve želje, te da je ona posljednjih godina sve više sama putovala, izlazila i provodila se, dok je njega stavljala po strani.

Džinović ne krije da je sve dopuštao supruzi, ali ona je jednom prilikom ispričala šta Haris ipak nikada nije želio da ona promijeni, a Melina je to za sve ove godine ispoštovala.

Čitaj još:   BABA VJEŠTICA IMALA SVOJ SPISAK ZA ODSTREL Umrla u bolnici KGB u Rusiji…

On je u više navrata isticao da joj je ispunjavao sve želje, te da je ona poslednjih godina sve više sama putovala, izlazila i provodila se, dok je njega stavljala po strani.

Melina je bez ikakvog objašnjena napustila porodičnu vilu na Senjaku, dok je Haris tu ostao sa njihovim naslednicima. On je otkrio da je iz kuće odnela sav nakit, markiranu garderobu, skupocene torbe i cipele, sve što joj je godinama kupovao i za šta je izdvaljao na desetine hiljada evra.

Moj suprug ne dozvoljava promjenu boje, dužine, ničega što se tiče kose. On kaže da me je takvu upoznao i da to tako ostaje. Moja kosa uvijek mora biti čista i njegovana, to mi je važnije od odjeće – rekla je jednom prilikom Melina.

BONUS VIDEO: Haris Dzinovic Trazi, Trazi+ tekst

izvor Hayat.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more