IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Evropski tim za Nikšić: Zbog nagomilanih problema, fotelja Marka ŠUBARE Kovačevića se uoči lokalnih izbora ne ljulja, ona je davno izvrnuta… (foto, video)

Na saopštenje odbornika Evropskog tima za Nikšić, koji je ukazao na probleme u MZ Dragova Luka, odgovorili su (po)četnici iz Opštinskog odbora NSD, pa se pitamo kada su postali istureno PR odjeljenje lokalne uprave i odgovaraju u ime predsjednika Opštine, koji od ‘razno raznih obaveza’, ne stiže da se bavi pitanjima i problemima građana, saopšteno iz DPS- a…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 09, 05. 2024… 01: 12… Evropski tim za Nikšić: Zbog nagomilanih problema, fotelja Marka ŠUBARE Kovačevića se uoči lokalnih izbora ne ljulja, ona je davno izvrnuta… (foto. video)

test

Odgovaraju oni, jer Kovačević ne vidi situaciju u mjesnim zajednicama i ne zalazi u njih, ne stiže cirkulišući od fotelje predsjednika Opštine do poslaničke klupe, a sve u automobilu vrijednom 60.000 eura, kupljenom od novca građana i građanki Nikšića, navode iz DPS- a.

“Pa da kažemo PR službi u liku Opštinskog odbora NSD- a, u saopštenju smo ukazali na probleme, na koje upozoravaju mještani Dragove Luke, a dokaze vam nećemo mi slati nego neka vaši uhljebi u organima lokalne uprave protegnu noge, pa vide ono o čemu je pisano, o žicama dalekovoda koje prolaze kroz drvored, o otvorenim strujnim kutijama na stubovima za rasvjetu, o uništenom asfaltnom zastoru u ulicama, o psima lutalicama, o smećem zatrpanom koritu rijeke Bistrice, o mraku itd.

Čitaj još:   ŽELJKO Vukmirović: Nema šta da se ne prizna, Vućić u osvajačkom aranžmanu i promociji "srpskog sveta"... (foto) 

Mi vam dokaze nećemo slati nego će ih neko drugi uskoro zbog milionskog nezakonitog zaduženja tužiocu pokazati i neko će drugi odgovarati pred građanima Dragove Luke i drugih mjesnih zajednica zbog nerada, neznanja i sveopšteg javašluka”, ističe se u saopštenju.

Zaključno, i ova samoproklamovana PR služba zna da sat otkucava tik-tak, te da se predsjedniku Opštine u susret lokalnim izborima, fotelja ljulja, smatraju u DPS-u. “A zapravo se ne ljulja, gospodo, davno je izvrnuta”, zaključuje se u saopštenju.

Aktuelni predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević novi je poslanik u Skupštini Crne Gore. Potpredsjednica parlamenta Zdenka Popović je na današnjoj sjednici Skupštine saopštila da je Državna izborna komisija DIK podnijela izvještaj o popuni upražnjenog poslaničkog mjesta sa liste koalicije Za budućnost Crne Gore.

“Saglasno Poslovniku Skupštine konstatujem da je podnošenjem izvještaja započeo poslanički mandat Marku Kovačeviću”, rekla je Popović.

Kovačević je novi poslanik nakon što je juče ostavku na tu funkciju podnio član Odbora direktora Rudnika uglja Pljevlja Milan Lekić zbog nespojivosti funkcija.

Čitaj još:   Poruka, Mustafi Nadareviću potresla region... (foto)

BONUS VIDEO: Marko Kovačević: Razmisliti o promjeni teksta himne

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more