IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Poslije debakla protiv Italije: Vlado Šola podnio ostavku- “Žao mi je ako sam razočarao rukometni svijet u Crnoj Gori…” (foto, video)

Selektor crnogorskih rukometaša Vlado Šola podnio je ostavku nakon debakla protiv Italije u baražu za Svjetsko prvenstvo…

PODGORICA:: Svijet, Sport, vijesti, nedelja, 12, 05. 2024… 20: 12… Poslije debakla protiv Italije: Vlado Šola podnio ostavku- “Žao mi je ako sam razočarao rukometni svijet u Crnoj Gori…” (foto, video)

“Ne želim da govorim na način da je neko namjerno nešto uradio ili nije htio”

Šola, Foto: RSCG (Facebook)

Crna Gora neće igrati na Svjetskom prvenstvu, tamo će umjesto nje biti autsajder Italija, pa je uslijedila logična i očekivana odluka…

Dio navijača u “Morači” je nakon neuspjeha u baražu za odlazak na Mundijal tražio ostavku selektora Vlada Šole, a ubrzo je i hrvatski stručnjak saopštio da preuzima odgovornost i da neće više voditi “lavove”.

“Čestitam igračima i preuzimam odgovornost za sve… Sve što je bilo loše kriv sam ja. Podnosim odmah ostavku, žao mi je ako sam razočarao rukometni svijet u Crnoj Gori”, rekao je Šola na presu nakon meča.

Zahvalio se Rukometnom savezu Crne Gore.

Čitaj još:   TANJIR PASULJA ILI GRAHA NEDELJNO: UMANJUJE, ŠANSE ZA 5 OZBILJNIH BOLESTI...

“Imali smo dobar period na Evropskom prvenstvu. Hvala igračima na saradnji, svakome želim sve najbolje i nikad nijednu ružnu riječ neću reći n o kome sa kim sam radio u Crnoj Gori. Ako bude suprotno, vjerovatno imaju razloga zašto bi to napravili”, dodao je Šola.

Nastavio je u sličnom ritmu…

“Ne želim da govorim na način da je neko namjerno nešto uradio ili nije htio. Bili smo nadigrani, nismo imali energiju i samopouzdanje koje je potrebno”.

Vidno razočaran sada već bivši selektor nije želio mnogo da govori o dvomeču sa Italijom.

“Jednostavno nas je Italija nadigrala u oba meča – bila je kvalitenija i u odbrani i napadu. Nismo imali odgovor, slabo smo otvorili meč, ali… Ne bih o razlozima, jer bi ispalo da se pravdam, a to ne želim. Kažem – nadigrani smo”, dodao je Šola.

Bonus video: Vlado Šola poslije pobjede nad Srbijom- EHF EURO 2024

Čitaj još:   NENAD Čanak: Izglasavanjem izmjena Zakona o predsjedniku izvršen državni udar, vojska ima obavezu da uđe u Parlament i očuva red...

izvor iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more