IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Poznat identitet ubice iz Budve: Nožem usmrtio Bjelopoljca pa pobjegao- OPSADNO STANJE U I OKO GRADA! Policija na svakom koraku, svi su tragali za OVIM čovjekom… (foto, video)

Odmah nakon prijave, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva brzo su reagovali i izašli na lice mjesta…

BUDVA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 12, 05. 2024… 00: 12… Poznat identitet ubice iz Budve: Nožem usmrtio Bjelopoljca pa pobjegao- OPSADNO STANJE U I OKO GRADA! Policija na svakom koraku, svi su tragali za OVIM čovjekom… (foto, video)

Od posljedica ranjavanja nožem u Budvi je danas u popodnevnim časovima preminuo mladić A.K. (30) saopšteno je iz CdM-u iz policije. Policija kako navode intenzivno traga za počiniocem.

U blizini jednog ugostiteljskog objekta u Budvi, danas oko 17.10 časova, došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između dva lica.

Kako su naveli službenici Odeljenja bezbednosti Budva, sukob je eskalirao do tačke u kojoj je jedno lice nanosilo povrede hladnim oružjem, odnosno nožemdrugom licu

Foto: CdM
Foto: CdM

“Kod picerije Fenix u Budvi je oko 17.1o časova u toku svađe je A.K. povrijeđen nožem. On je preminuo na putu za bolnicu Kotor”, kazali su iz policije.

Naime, službenicima Odjeljenja bezbjednosti Budva je danas oko 17.10 časova prijavljeno da je u blizini jednog ugostiteljskog objekta u tom gradu došlo do verbalnog, a onda i fizičkog sukoba između dva lica, kojom je prilikom jedno lice drugom nanijelo povrede hladnim oružjem – nožem.

Čitaj još:   ISTANBUL: Aerodrom od 12 milijardi dolara, primaće 200 miliona putnika godišnje... (foto, video)

“Policijski službenici su odmah izašli na lice mjesta gdje su zatekli lice A.K. u besvjesnom stanju, sa povredama koje su nanijete oštrim predmetom, a koji je od strane Hitne medicinske pomoći Budva prevezen na ukazivanje ljekarske pomoći. On je na putu do bolnice u Kotoru podlegao povredama”, kazali su iz policije.

Brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika Odjeljenja bezbjednosti Budva identifikovan je izvršilac ovog krivičnog djela– M.P. (35), a sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično djelo ubistvo.

Tokom kriminalističke obrade u fazi izviđaja prikupljeni su dokazi koji upućuju na sumnju da je izvršilac ovog krivičnog djela M.P. za kojim policija intenzivno traga.

Istraga je u toku…

BONUS VIDEO: VIJESTI U POLA 7 – BITKA ZA BUDVU | Vijesti online

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more