IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: Ko je upalio mrak u Zeti? (foto)

Opština Zeta ne slavi 21. maj, Dan nezavisnosti Crne Gore jer vlast u Zeti duboko žali što Crna Gora nije više 27. izborna jedinica bivše državne zajednice sa Srbijom đe smo se pitali taman koliko se Asanović pita u Zeti, saopštili su iz zetskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 15, 05. 2024… 21: 12… DPS: Ko je upalio mrak u Zeti? (foto)

To je, prema njihovim riječima, zaključak koji se izvodi iz brze intervencije da se zastave Crne Gore skinu sa svih stubova u Zeti da ne bi, kako kažu, “smetale” onim građanima koji Zetu doživljavaju kao srpsku Spartu, a “ne nikako kao kolijevku, milenijum duge, državnosti Crne Gore”.

“Možda vlast u Zeti nije u stanju da angažuje dizalicu i zamijeni oštećenu rasvjetu zbog čega je pola Zete u mraku ali zato u roku od par sati, brzom akcijom uklanja “greškom” postavljene zastave Crne Gore i jasno šalje poruku da Zeta počinje tamo đe se crnogorska zastava na Dan državnosti ne vijori.

Ovoliki naboj anti- patriotizma svakoga ostavlja zatečenim i samo potvrđuje da je i pored demanta, prošlogodišnja šarada sa skidanjem i postavljanjem zastava bila ipak istinita iako su probali to da prikriju.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 21. april 2021. godine

Pitamo građane Zete, kako se zovu ljudi koji vole drugu državu više od svoje i koji rade sve da, služeći drugoj državi učine štetu sopstvenoj”, naveli su iz OO DPS Zeta.

Koliko mi znamo, kažu oni, “makar se ne zovu patriotama”!

“Zećani su od nove vlasti očekivali makar nešto, a dobili su mrak zbog pokvarene rasvjete ili svakodnevnog nestanka struje, rupe zbog “izostalog razgraničenja” jer asfalt bez granica ne može, dobili su poreske prijave za godinu unaprijed i račune za odvoz neodvezenog smeća!

Dobili smo doduše i nove službe i preduzeća koja ne rade ništa, a čiji rukovodioci po ključu dolaze iz drugih opština jer Zećani nijesu dovoljno kvalitetan kadar ili možda nijesu u direktnim rodbinskim odnosima sa Milanom Kneževićem i ne dolaze iz Mojanovića.

Kao partija koja je donijela nezavisnost i Crnoj Gori i Zeti, znajući da je to naše istorijsko pravo i potreba, čestitamo svim građanima Crne Gore predstojeći praznik uz obećanje da će se crnogorska zastava vječno vijoriti u Zeti slaveći i Jovana Vladimira i dinastije Balšića, Crnojevića i Petrovića kao i svijetlu slobodarsku istoriju Zete kao najtvrđi bedem na kome počiva državnost Crne Gore”, poručuju iz DPS Zeta.

Čitaj još:   "Ajkule" bez sreće u penal- ruletu: Crna Gora će igrati za sedmo mjesto u Dohi na SP u vaterpolu u bazenu "Aspajer doma"... (foto, video)

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more