IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Identifikovani navijači koji su učestvovali u incidentima u Nikšiću… (foto, video)

Meč polufinala plej-ofa Sutjeska – Budućnosr Violi je prekinut sredionom druge četvrtine, nakon što su gostujući navijači upali u teren kroz službeni ulaz , i počeli da provociraju domaće navijače , koji su ih potom gađali stolicama.

NIKŠIĆ: Crna Gora, Sport, vijesti, petak, 17, 05. 2024… 22: 12… Identifikovani navijači koji su učestvovali u incidentima u Nikšiću…

Policijski službenici identifikovali su više članova navijačkih grupa “Vojvode” i „Varvari” koji su učestvovali sinoć u incidentima na košarkaškoj utakmici između Sutjeske i Budućnosti u Nikšiću, saopšteno je iz Uprave policije.

“Sa događajem je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, koji je događaj kvalifikovao kao krivično djelo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu.,,,

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti ‘Zapad’ u saradnji sa službenicima Regionalnog centra bezbjednosti ‘Centar’, a po nalogu postupajućeg državnog tužioca, preduzimaju mjere i radnje na identifikaciji i procesuiranju više lica, kako onih koja su neovlašćeno ušla u sportsku dvoranu, a nakon toga i na teren, tako i onih koja su ubacivala predmete na teren.

Osim toga, policijski službenici preduzimaju aktivnosti na utvrđivanju činjenica i okolnosti u cilju utvrđivanja eventualne odgovornosti KK Sutjeska, kao i organizatora sportske priredbe i mogućih propusta u obezbjeđenju ovog okupljanja, u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama”, stoji u saopštenju Uprave policije.

Čitaj još:   BOJAN Đuranović: Bitka za Pljevlja– bitka za Crnu Goru... (foto)

Meč polufinala plej-ofa Sutjeska – Budućnosr Violi je prekinut sredionom druge četvrtine, nakon što su gostujući navijači upali u teren kroz službeni ulaz , i počeli da provociraju domaće navijače , koji su ih potom gađali stolicama.

Planirano je da se meč nastavi pred praznim tribinama, ali je Sutjeska nije htjela da nastavi meč bez podrške publike.

Meč je registrovan pobjedom Budućnosti koja se tako plasirala u finale plej-ofa u kojem će igrati protiv gradskog rivala SC Derbija.

izvor aktuelno.me

GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more