IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEVRIJEME POGODILO SRBIJU- Apokaliptični prizori, kreće se ka OVIM DIJELOVIMA: “ŠTA JE OVO MAJKO MILA?!” (foto, video)

Jako nevrijeme koje su ranije meteorolozi najavili, ovog poslije podneva stiglo je iz Bosne u pojedine dijelove Srbije...

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, vijesti, petak, 17, 05. 2024… 18: 12… NEVRIJEME POGODILO SRBIJU- Apokaliptični prizori, kreće se ka OVIM DIJELOVIMA: “ŠTA JE OVO MAJKO MILA?!” (foto, video)

Snažno nevrijeme praćeno grmljavinskom olujom prešlo je iz područja Bosne i Hercegovine u Srbiju tokom popodneva.

Ilustarcija

Promjenljivo vrijeme, praćeno pljuskovima i grmljavinom pogodilo je Loznicu, a o jačini oluje svjedoče snimci i fotografije objavljene na društvenim mrežama.

Sugradica i grad u Loznici

Kako je ranije najavljeno u Mačvanskom okrugu se očekuje veća količina padavina za kratak period, kao i pojava sugradice i grada!https://www.instagram.com/reel/C7Eq2ZUIHX0/embed/captioned/?

Grad u Lipničkom Šoru

  • Gradonosno nevrijeme iz superćelijske oluje koja je iz Bosne prešla preko Loznice i kreće se prema Lazarevcu. Ovako je bilo u Lipničkom Šoru– navodi se na već pomenutom instagram profilu.
Čitaj još:   Dnevni horoskop za 7. mart 2020. godine…

Podsjetimo, u Srbiji je uključen crveni meteoalarm, najviši stepen upozorenja. Košava će puhati i danas. Najjači udari očekuju se u Vojvodini, Pomoravlju, jugu Banata i Podunavlju gde će danas puhati jaka i olujna košava i do 100 kilometara na čas.

Jak i olujni, jugoistočni vjetar, na jugu Banata sa udarima orkanske jačine krajem dana i u toku noći bit će u slabljenju.

BONUS VIDEO: APOKALIPSA! Stravicno nevreme POGODILO Srbiju! 

(H.N./Blic)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more