IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS Nikšić: MARKO Šubara Kovačević, ni sebe ne može da ubijedi, u to da lokalna vlast u Nikšiću radi, a kamoli građane… (foto, video)

.Da ne prepoznasmo lik, po odgovorima ne bismo znali da je to Marko Kovačević, predsjednik Opštine Nikšić. Bez one početne energije, elana i entuzijazma, pokušao je ubijediti građane kako lokalna vlast radi, a sve nam se čini da ni sebe nije ubijedio u to., saopštrno je iz DPS Nikšić.

NIKŠIĆ: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 19, 05. 2024… 00: 12… DPS Nikšić: MARKO Šubara Kovačević, ni sebe ne može da ubijedi, u to da lokalna vlast u Nikšiću radi, a kamoli građane… (foto, video)

Sinoć je u okviru emisije “Perspektiva” lokalnog javnog emitera RTV Nikšić gostovao predsjednik Opštine Nikšić.

Da ne prepoznasmo lik, po odgovorima ne bismo znali da je to Marko Kovačević, predsjednik Opštine Nikšić.

Bez one početne energije, elana i entuzijazma, pokušao je ubijediti građane kako lokalna vlast radi, a sve nam se čini da ni sebe nije ubijedio u to., saopštrno je iz DPS Nikšić.

Iz gostovanja, kao ističu, su saznali da ni sam ne zna koje su ulice i putevi u programima Opštine, ne zna šta je obećavao, a za neispunjena obećanja kriva je prva, druga ili treća Vlada, investitori, građani i tako redom.

Čitaj još:   DPS Nikšić: Zabrinuti smo za sudbinu Doma za stare, Demokrata ovu ustanovu srozale na niske grane... (foto)

“Kaže dotakli su sve probleme, ali nijedan ne riješiše. Nema reciklažnog centra, nema postrojenja za preradu otpada, nema investitora, nema fabrike na Grahovu, nema rasvjete, nema Prostornog plana, nema projekata, znaju gdje su problemi, ali nema rješenja…

Nema završetka davno započetih projekata, nema odgovora građanima i tako dalje, nema, pa nema. A nema ni zastava na ulicama grada u susret 21. maju, Danu nezavisnosti, nema obilježavanja ovog najsvjetlijeg datuma novije crnogorske istorije…

Kaže da će čestitati i to je to. Neka hvala, znamo koliko voli odnosno koliko ga boli ovaj datum, koliko ga boli činjenica da je Crna Gora suverena i samostalna zemlja”, navode iz DPS.

“N’o žao nam je, s tom boli moraće živjeti i on i svi njemu slični, a u Nikšiću, uskoro će svanuti novi dan u hiljadu boja “Goro moja””,  zaključuju iz DPS.

BONUS VIDEO; PERSPEKTIVA 17. MAJ 2024.

izvor CdM.me

Čitaj još:   DPS Nikšić: Skandal u FK "Sutjeska", odraz neodgovornog odnosa uprave... (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more