IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILAN Knežević i DARIO Vraneš se molili sa Vučićem u Beogradu, pred njegov put u Njujork… (foto, video)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić se jutros u Hramu Svetog Save, pred put u Njujork, pomolio Bogu povodom odlaska na sjednicu Generalne skupštine Ujedinjenih nacija gdje će se raspravljati o rezoluciji o Srebrenici.

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 21, 05. 2024… 00: 12… MILAN Knežević i DARIO Vraneš se molili sa Vučićem u Beogradu, pred njegov put u Njujork… (foto, video)

Zajedno sa njim su bili i predstavnici Srba iz regiona, a kako se vidi na fotografijama, molebanu su iz Crne Gore prisustvovali lider Demokratske narodne partije Milan Knežević i Dario Vraneš, predsjednik Opštine Pljevlja.

FOTO: SPC
FOTO: SPC

Kako je najavljeno, moleban je održan za “blagosloven put, povodom odlaska predsjednika Republike Srbije na sjednicu Generalne skupštine Ujedinjenih nacija o rezoluciji o Srebrenici”.

FOTO: SPC
FOTO: SPC

foto: TV Hra, Dario Vraneš i Milan Knežević

Patrijarh Porfirije je Vučiću poželio sreću i “da ima dovoljno snage za teške dane koji su pred njim”.

“Sabrali smo se da se pomolimo pred vaš put u Njujork. Danas snažno podižemo svoj glas protiv istorijskog revizionizma i da srpski narod bude proglašen za počinioce genocida”, naveo je Porfirije.

Čitaj još:   ANKARA: Erdogan, razgovarao sa predsjednicima Irana i Iraka...

Vučić je juče da će se narednih dana baviti Srbijom i interesima srpskog naroda.

“Narednih pet dana neću odgovarati ni na kakva pitanja o domaćoj politici. Baviću se samo našom jedinom Srbijom, našim interesima. Hvala građanima koji jesu uz svoju otadžbinu. Rekao sam da znam da će mi još manje oprostiti što sam im sve trikove prozereo. Politički sam veteran, ne plašim ih se, ne plašim se zatvora, smrti, jedino se plašim suda svog naroda”, rekao je Vučić.

BONUS VIDEO: Vučićeva molitva pa let u UN – Žarko Korać

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more