IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GI 21.maj o neisticanju zastava u Budvi: Odsustvo elementarnog poštovanja države u kojoj živimo… (foto)

Nema istaknutih zastava Crne Gore u Budvi na svim onim mjestima koja su predviđena za praznično isticanje državnih simbola.

BUDVA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 23, 05. 2024… 00: 42… GI 21.maj o neisticanju zastava u Budvi: Odsustvo elementarnog poštovanja države u kojoj živimo… (foto)

Povodom proslave praznika –Dana nezavisnosti Crne Gore ponavlja se, već dugi niz godina za redom, odsustvo elementarnog poštovanja države u kojoj živimo.

Nema istaknutih zastava Crne Gore u Budvi na svim onim mjestima koja su predviđena za praznično isticanje državnih simbola.

Nema organizovanja svečanog programa i nema, poštovani građani, uvažavanja Vas, kao komšija i kolega koji poštujete Crnu Goru kao svoju domovinu, navodi se u saopštenju GI 21.maj.

GI „21 maj“, Opštinska inicijativa u Budvi, ukazuje na ovaj gestkao na najeklatantniji primjer kršenja Ustava Crne Gore i Zakona o državnim simbolima i Danu državnosti Crne Gore!

Čitaj još:   RISAN: KUPAČI U STRAHU, EKOLOŠKA KATASTROFA, Ulje se izlilo u more...

“Država mora u punom kapacitetu da zaštiti svoj integritet na svakom mjestu i usvakoj prilici bez obzira ko vrši komunalnu vlast. Ako nema poštovanja države, nema ni istinskog poštovanja grada Budve! “, navode iz GI 21.maj….

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more