IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EVO TAMAN KAD SMO MISLILI DA NE MOŽE GORE: Danas umjereno do pretežno oblačno vrijeme, u narednih nekoliko dana očekuje nas… (foto)

Jutarnja temperatura zraka od 10 do 16, na jugu i sjeveru do 18, a dnevna od 22 do 28 stepeni Celzijusovih, saopštio je hidrometerološki zavod…

SARAJEVO: Regıja, Zanimljivosti, vijesti, subota, 25, 05. 2024… 05: 42… EVO TAMAN KAD SMO MISLILI DA NE MOŽE GORE: Danas umjereno do pretežno oblačno vrijeme, u narednih nekoliko dana očekuje nas… (foto)

Nešto manje oblačnosti i sunčanije očekuje se uglavnom prijepodne. Poslijepodne i dio večerni u većem dijelu Bosne kiša i lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom. Ponegdje na sjeveru i sjeveroistoku Bosne intenzivnije padavine. Lokalno je moguća je i pojava grada.

Vjetar slab do umjeren u Hercegovini i na jugozapadu Bosne južni i jugozapadni, a u ostatku zemlje istočni i sjeveroistočni.

Jutarnja temperatura zraka od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevna od 20 do 26, na jugu i sjeveru do 29 stepeni C.

U nedjelju pretežno oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Lokalno je moguća i pojava grada. Vjetar slab u Bosni sjeverni i sjeverozapadni, a u Hercegovini, veći dio dana, južni. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 18, a dnevna od 16 do 22, na jugu i sjeveroistoku zemlje do 25 stepeni.

Čitaj još:   VIC DANA: ISKUSNI MUŠKARAC- Poručio za rođendan tortu gospođi supruzi... (foto)

U ponedjeljak umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Nešto manje oblačnosti i sunčanije očekuje se prije podne. Vjetar slab u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne zapadni i jugozapadni, a u ostatku zemlje istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevna od 20 do 26, na jugu i sjeveru do 28 stepeni.

U utorak pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana sa kišom i lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Nešto manje oblačnosti i sunčanije očekuje se prije podne. Jutarnja temperatura zraka od 11 do 17, a dnevna od 19 do 25, na jugu i sjeveru do 28 stepeni C…

izvor iBalkan,net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more