IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GI “21. maj”: ANDRIJA Mandić pokušava da po svaku cijenu zadrži postojeće namještenje… (foto)

Andrija Mandić koji u svojstvu Vučićeve marionete obavlja funkciju predsjednika crnogorskog Parlamenta juče se oglasio da bi umirio svoje izmanipulisane pristalice, ocijenili su iz Građanske inicijative “21. maj”.

“Ovoga puta, umjesto da se izvini crnogorskoj javnosti zbog prećutkivanja Dana nezavisnosti i pozdravi usvajanje međunarodne Rezolucije o genocidu u Srebrenici, smislio je kako da neutralizuje kritike na svoj račun od strane “izmučenog srpstva””, naveli su iz GI u reagovanju.

Najavljujući ubrzano “spašavanje” srpskog jezika i zastave kao i masovno darivanje državljanstva, prema njihovim riječima, ovaj “notorni predstavnik marionetskog i komercijalnog srbovanja pokušava da po svaku cijenu zadrži postojeće namještenje”.

“Očekujući rekonstrukciju Vlade, koja je zamišljena kao Spajićevo utamničenje, ovaj Vučićev gaulajter ima zadatak da minira evropske integracije i podstakne nacionalističke i demagoške sukobe. 

Čitaj još:   GI "21. maj": MILOJKO Spajić politička neznalica, odlaganje popisa na mjesec je samo maska- ZATO u BOJKOT! (foto, video)

Zato još jednom želimo istaći da je Crnoj Gori, umjesto velikosrpskih identitetskih podvala i importovanog klero-nacionalizma, potrebna afirmacija pobjedničke proevropske politike, kao i građanskog, obrazovanog i sekularnog društva”, poručuju iz inicijative.

izvor: cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more