IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UZDASI I JECAJI PREKRILI BOSNU: Klanjana dženaza i ukop porodilji Elviri- tek rođeni sin ELVIR, dobio je ime po majci… (foto)

TUGA VELIKA- Rođena je zdrava beba. Dva sata kasnije, usljed nastalih komplikacija, ljekari su porodilju uputili u UKC Tuzla, ali je ona, nažalost, izgubila bitku života na putu do Lukavca…

GRAČANICA: BiH, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 26, 05. 2024… 00: 42… UZDASI I JECAJI PREKRILI BOSNU: Klanjana dženaza i ukop porodilji Elviri- tek rođeni sin ELVIR, dobio je ime po majci… (foto)

Dvoje male djece će rasti bez majke! Obavljrna je dženaza Elviri Huskanović, preminuloj porodilji iz Gračanice…

Elvira Huskanović izgubila je život je 22. maja u večernjim satima uslijed komplikacija nakon poroda.

Kako je navedeno iz MUP- a TK, policiju u Lukavcu je Hitna pomoć obavijestila da je u njihovu zdravstvenu ustanovu sanitetskim vozilom Opće bolnice Gračanica dovezena ženska osoba E.H. (1995) iz Gračanice, bez znakova života, kojom prilikom je dežurni ljekar Doma zdravlja Lukavac konstatovao smrt elvire huskanović.

Na Akušerskom odjelu Opće bolnice „Dr. Mustafa Beganović“ u Gračanici u srijedu oko 19 sati obavljen je porođaj pacijentice Elvire, kojem su prisustvovala dvojica ginekologa.

Čitaj još:   Uznemirujući detalji o smrti milionerke: Ubica se ponašao čudno, otkriveno šta je radio poslije zločina... (foto)

Rođena je zdrava beba. Dva sata kasnije, usljed nastalih komplikacija, ljekari su porodilju uputili u UKC Tuzla, ali je ona, nažalost, preminula na putu do Lukavca.

Na mezarju u Gračanici klanjana je dženaza dvadesetdevetogodišnjoj porodilji Elviri Huskanović koja je izgubila život nakon urednog poroda na putu za UKC Tuzla.

Elvir je ime koje je dobio njen tek rođeni sin, po majci. Elvira je iza sebe osim sina Elvira ostavila i kćerku Nejru.

Uzdah, jecaji prolamali su tišinu na mezarju gdje se okupio veliki broj prijatelja i poznanika na posljednji ispraćaj.

O okolnostima kako je došlo do ove tragedija vodi se istraga.

izvor iBalkan.net/ press.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more