IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNOGORSKA EVROPSKA PARTIJA (CEP): Naš rezultat u Budvi, kojom vlada mafija i BIA je uspjeh… (foto)

U CEP- u ističu da su bez ikakvog koaliranja, donacija i monopola osvojili, na iznenađenje mnogih, 239 glasova…

CETINJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 26, 05. 2024…20: 42… CRNOGORSKA EVROPSKA PARTIJA (CEP): Naš rezultat u Budvi, kojom vlada mafija i BIA je uspjeh… (foto)

Iz Crnogorske evropske partije saopštavaju da su ponosni na svoj prvi i samostalni nastup, kao i na rezultate na jučerašnjim izborima u Budvi.

“Crnogorke i Crnogorci, Budvanke i Budvani, CEP je ponosan na svoj samostalni nastup u Budvi. Bili smo svoji, vazda i bićemo. Pošteno smo radili i nikad nijesmo bili i nećemo biti ničije sluge, prišipetlje i prikolice. Ostali smo u neravnopravnoj utakmici na izborima, čisti kao Kristal. Više od 239 glasova, bez ičije pomoći sem ljudi iz CEP-a i saboraca vjernih Crnoj Gori”.

U CEP- u ističu da su bez ikakvog koaliranja, donacija i monopola osvojili, na iznenađenje mnogih, 239 glasova.

“239 glasova (2,1 odsto) u kampanji koju smo korektno vodili u opštini đe nam glasačko tijelo nije naklonjeno, nije zadovoljavajuci, ali ni razočaravajući rezultat. Mi smo nova partija i naravno nećemo se demoralisati. Ima brojnih drugih sredina i opština đe je naše uporište puno jače i rezultati CEP-a u Budvi nijesu parametar za snagu partije na političkom nivou Crne Gore.

Čitaj još:   TRAGEDIJA U CRNOJ GORI: U udesu poginuo Sarajlija (42)... (foto)

Budvom vlada banda, narko karteli i BIA. Ucjenjivali su i potkupljivali ljude, vlada strah od režima i politički “mentalitet”. Ali, nastavljamo dalje, nećemo biti malodušni, biće izbora i u drugim opštinama, đe ima crnogorskog duha jače i više.

Od 0,2 % koje je Miloš Bešić u svojoj anketi davao CEP-u došli smo do 2,1%, i to u Budvi koja nije reper i vjerodostojan pokazatelj odnosa snaga na državnoj političkoj sceni. Znamo na čemu smo, zbijmo redove i u borbu. Nema uzmicanja. Za Crnu Goru”, poručuju iz te partije.

“Ovo ne samo da nije neuspjeh CEP- a na lokalnim izborima u dominantno okupiranoj i četničkoj nomenklaturi u Budvi, ovo je naš podvig i borimo se dalje čistog obraza, jaka srca i nase duše odane Crnoj Gori, za koju smo se neprekidno decenijama žrtvovali, i borićemo se nesalomivo za nju”.

Mi nijesmo slabići, mešetari i ne padamo nikad, a kamo li na prvoj prepreci,” navode iz CEP-a

Apelujemo, samo pozitivna energija, ovo je dobar rezultata za CEP u Budvi koja nije referentna tačka za našu snagu u Crnoj Gori koja će biti znatno iznad cenzusa. I ovo je naš podvig” navodi se u saopštenju i dodaje da “nijesu bili izbori na Cetinju, već u okupiranom gradu.”

“Ovo nam je temelj i jaka baza za buduću organizaciju partije i rad u Budvi.

Čitaj još:   NASTAVLJENO SUĐENJE ZA ZLOČIN U SJENICI: Vještaci ne mogu da utvrde da li je PAPIĆ bio živ kada je ZAPALJEN

I duboki naklon i zahvalnost svima koji su glasali nas. To je motivacija da pojacamo rad”, zaključuju u CEP- u…

izvor Portal aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more