IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOKANTNE INFORMACIJE IZ BEOGRADA: Brat Vojina Mijatovića nije ubijen, najvjerovatnije je nastradao pod… (foto)

Tužilaštvo će u saradnji sa policijom rasvijetliti sve okolnosti ovog događaja, nakon čega će javnost biti obaviještena o daljem postupanju, navode iz Višeg javnog tužilaštva.

Đorđe Mijatović, mlađi brat ministra u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine, Vojina Mijanovića, koji je preminuo sinoć poslije prijema u beogradski Urgentni centar, kako Kurir saznaje, najvjerovatnije je nastradao pod nesrećnim okolnostima.

“Na igralištu ispred zgrade u kojoj je živeo navodno je došlo do sukoba i to oko lopte. Preminuli Đorđe Mijatović je došao kući i ispričao supruzi da je zamahnuo ka jednom muškarcu, izgubio ravnotežu, pao i udario glavnom o beton”, otkriva izvor Kurira.

Kako navodi izvor Kurira, navodno, on je po dolasku kući dobio i epileptični napad poslije kog je prebačen na kliniku u kojoj je i preminuo.

Više javno tužilaštvo u Beogradu, podsjetimo, saopštilo je da je dalo nalog policiji da identifikuje učesnike događaja i prikupi sve neophodne podatke i obavještenja u vezi sa događajem od 26. maja 2024. godine na Voždovcu, nakon kojeg je u Urgentnom centru u Beogradu preminuo Đ.M. (37).

Čitaj još:   FILIP Adžić: KO GOD JE USMRTIO BORILOVIĆA NE TREBA DA ODGOVARA, nemamo izjašnjenja Kaluđerovića da je to bio on... (foto, video)

“Tužilaštvo je naložilo obdukciju sa toksikologijom Đ.M. kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti”, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Osmo odjeljenje Uprave kriminalističke policije za grad Beograd obavijestilo je dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da je u ulici Dragice Končar na Voždovcu došlo do fizičkog sukoba između nepoznatih lica i Đ.M. u kojem je Đ.M. zadobio povrede glave, nakon čega je prevezen u Urgentni centar, gdje je ubrzo preminuo.

“Tužilaštvo će u saradnji sa policijom rasvetliti sve okolnosti ovog događaja, nakon čega će javnost biti obavešena o daljem postupanju”, dodaje se u saopštenju.

izvor: SB