IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JELENA Marković: MILAN Pipun Knežević, servira laži da bi se dodvorio gazdi… (foto)

Potpredsjednica LP kaže da je upozoravala MILOJKA Spajića da ne pravi Vladu sa vojvodom četničkim, ANDRIJI Raju Mandićem i, kako dodaje, ”primitivnim MILANU Pipunu Kneževiću koji je pošao da se uvlači ALEKSANDRU Vučiću”…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 28, 05. 2024… 19: 42… JELENA Marković: MILAN Pipun Knežević, servira laži da bi se dodvorio gazdi… (foto)

“Tužno je gledati kada jedan primitivac napada ambasadorku R. Češke. Time je pokazao toliko, prije svega, cijeni prijateljske države Crne Gore, jer on takve države smatra svojim neprijateljima”, poručula je potpredsjednica Liberalne partije Jelena Marković reagujući na neprimjerene riječi koje je lider DNP Milan Knežević uputio na račun ambsadorke Janine Hrebičkove.

Kako dodaje, to je čovjek koji pokazuje nepoštovanje prema sopstvenoj državi, izgovara neistine da su Duklja Zeta bile srpske države.

“Za ovo bi u srećnoj zemlji bio već priveden i pokrenut protiv njega krivični postupak jer Duklja je prva crnogorska država formirana na Balkanu. Zeta je uspjela da povrati dio svoje Kraljevine i Crna Gora se vjekovima borila da očuva svoju slobodu i tome je uspjela, a tada Srbije nije ni bilo, pa onda o čemu vi, Kneževiću, pričate”, pita Marković.

Čitaj još:   Milan PIPUN Knežević: Prošlu Vladu srušili Krivokapić i Abazović, ovu ruše Dritan i Raško... (foto, video)

Smatra da on “servira laži da bi se dodvorio gazdi”.

“Srbija padom Smedereva 1459. ne postoji sve do 1838. kad se pojavljuje kao dio autonomije u Osmanskom carstvu. O čemu onda govori ovaj potuđenik? Zna toliko koliko i Karleuša ali dobro zna da izmišlja”, smatra ona.

Kaže da je upozoravala Spajića da ne pravi Vladu sa vojvodom četničkim, Mandićem i, kako dodaje, “primitivnim Kneževićem koji je pošao da se uvlači Vučiću”.

“Strašno! Evo Vam sad, Spajiću vašeg, Dalaj Lame”, poručuje Marković.

Smatra da na ovakve persone ne vrijedi ulagati trud da im se odgovori kako zaslužuju.

“Ali uložila sam i taj napor zbog toga što neko u tuđoj državi blati svoju državu i falsifikuje njenu istoriju. To je kulturni genocid za koji ćete odgovarati kad tad, jer svi biste vi ponovili Srebrenicu kad bi vam moglo biti”, zaključila je JELENA Marković.

Čitaj još:   PRAVO IZNENAĐENJE: Već se zna ko učestvuje u Zadruzi 4!

izvor Portal aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more