IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILAN Knežević se obratio MILOJKU Spajiću: Zamoliću JELENU Karleušu da ti da autogram, ako budeš smio doći od Severine… (foto, video)

Lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević poručio je premijeru Milojku Spajiću da će zamoliti Jelenu Karleušu da mu da autogram kad bude održala koncert u Zeti, ako bude, kako kaže, “smio doći od Severine”.

Podsjetimo, ranije danas Spajić je na mreži X podijelio izjavu u kojoj lider DNP kaže da je crnogorski premijer obećao njemu i Andriji Mandiću da će Crna Gora biti uzdržana povodom Rezolucije o Srebrenici. Spajić je tu izjavu prokomentarisao riječima “Ko ti to baje?”.

Potom je reagovao i Knežević.

“Miki, pošto ste izgoreli poligraf u CB- u, a ti imaš veze u Njemačkoj, da odemo u Visbaden na poligraf da vidimo ko meni baje, a ko laže od nas dvojice. I da onaj na koga zapišti poligraf podnese ostavku na sve funkcije?

Je li to pošteno? Rekao si u prisustvu Andrije Mandića, Branka Krvavca i mene, da će Crna Gora biti uzdržana uz obrazloženje da želimo da se kandidujemo za nestalnu članicu SB UN, i da tako imamo izgovor i za one koji su “za”, i za one koji su protiv Rezolucije. P.S…

Čitaj još:   NOVA TUGA SREBRENICE: Brojni građani klanjali dženazu Zulfi Salihoviću- preživio je ‘KOLONU SMRTI’... (foto, video)

Ja snosim troškove puta, pošto je Do Kvon u zatvoru, a Kotrel je pukao 20 miliona na kocki prije neku noć. P.S.S. A pošto voliš Karleušine pjesme, zamoliću je da ti da autogram kad bude održala koncert u Zeti, ako budeš smio doći od Severine. Tik-tak, tik-tak…”, naveo je Knežević.

izvor: cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more