IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANDRIJA Nikolić: MILANE Zogoviću, Vi ste najavljivali hapšenje MILA Đukanovića; Zogović- Ne radi se o Đukanoviću lično… (foto)

Poslanik DPS- a Andrija Nikolić na sjednici Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu kazao je obraćajući se Milunu Zogoviću iz DNP-a da on i njegove kolege odavno najavljuju hapšenje Mila Đukanovića…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 29, 05. 2024… 19: 42… ANDRIJA Nikolić: MILANE Zogoviću, Vi ste najavljivali hapšenje MILA Đukanovića; Zogović- Ne radi se o Đukanoviću lično… (foto)

“Tu se radi isključivo o pokušaju da se poltiički osvetite Milu Đukanoviću zbog onoga za šta ga politički teretite, a to je nezavisnost i članstvo u NATO. To je ključni grijeh Mila Đukanovića. I vi sada pokušavate da nametnete tužilaštvu obavezu da ćete biti zadovoljni onog trenutka kada tižilaštvo uhapsi Mila Đukanovića. Jer do tada nema pravde u Crnoj Gori ali će je biti kada uhapse Đukanovića. To govori da vaša podrška ovim ljudima nije bezuslovna nego da koincidira sa onim što su vaša politička očekivanja”, kazao je Nikolić i dodao: 

On je potom ocijenio i da su u pitanju političke hajke.

“Ko je god kršio zakon treba da bude dostupan pravdi. Ja nijesam rekao da bude zatvoren Đukanović iako smatram da treba da bude u stotine sudskih procesa, već sam pitao da li je bio pozvan na razgovor. Što se tiče državnog udara nemamo mi problema sa dokazima već imamo problema sa montažom”, odgovorio je Zogović.

Čitaj još:   NAŠ Dnevni horoskop za 15. januar 2020…

“I onda treba sad u ovim uslovima, ovakve političke hajke da pretpostavimo da bi Milo Đukanović ili bilo ko sjutra od nas imao tretman kao bilo koji građanin. Jasno je kakave obaveze vi namećete tužilaštvu. Prvi komentar koji ste dali u odnosu na novu tužilačku organizaciju je da od njih očekujete da saopšte odnos prema državnom udaru, i da će to biti uslov da ih podržite. I vi ste ih podržali. Poznavajaći Markovića Kolo sreće se okreće gospodine Zogoviću, vidjećemo gdje će nas odvesti ove političke akcije revanšizma od 2020.”, dodao je Nikolić.

MILAN Zogović je naveo da se ne radi o Đukanoviću lično.

Kaže da smatra da svi oni koji su u prethodnom periodu kršili zakon, moraju da odgovaraju.

Nikolić je dodao da se “njegov partijski predsjednik se udvarao Vučiću, koji je rekao da je vidio svojim očima šta se spremalo u Crnoj Gori”. 

Čitaj još:   Doktorka se ubola u srce: Sumnja se Violeta se UBILA zbog LJUBAVNIH problema... (foto i video)

“Tako da Knežević treba da popriča sa njim i Jelenom Karleušom”, odgovorio mu je ANDRIJA Nikolić. 

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more