IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI JEZIVE NESREĆE: Direktan sudar autobusa i automobila, ima mrtvih, više od 30 povrijeđenih… (foto, video)

Dionica puta je potpuno zatvorena za saobraćaj, i stvorile su se velike gužve… Povrijeđeni su u Urgentni centar prevezeni vozilima hitne pomoći i privatnim automobilima.

MLADENOVAC: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 29, 05. 2024… 08: 42… DETALJI JEZIVE NESREĆE: Direktan sudar autobusa i automobila, ima mrtvih, više od 30 povrijeđenih… (foto, video)

Teška saobraćajna nesreća, u kojoj je došlo do direktnog sudara autobusa i automobila, dogodila se jutros u mjestu Vetrenjača kod Mladenovca u susjednoj Srbiji.

Kako je navela reporterka “Jutra” na TV Prva, više od 20 osoba je povrijeđeno. Prema pisanju medija, jedna osoba je nastradala.

Prma nekim izvorima poginuo je jedan od vozača.

Čitaj još:   "Litijašica" VESNA Hadži Vujošević osuđena za iznošenje neistina– moraće da plati po 1.500 eura djeci Zorana i Vukice Jelić (foto, video)

Direktan sudar autobusa i auta, vozilo potpuno zgužvano

I ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić gostujući na TV Prva, istakao je da je dobio informaciju da je došlo do saobraćajne nesreće, ali da uzrok još uvijek nije poznat. Kako je naveo, prema prvim informacijama, povrijeđeno je više od 20 ljudi.

Dionica puta je potpuno zatvorena za saobraćaj, i stvorile su se velike gužve.

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more