IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA: Dok je svekar vodio djecu u Užice, bivša snaha ubila svekrvu… (foto)

SJENICA– Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, u saradnji sa Policijskom upravom u Užicu, uhapsili su njemačku državljanku A. A. L. (39) porijeklom iz Bosne zbog sumnje da je nožem usmrtila šezdesetsedmoogodišnju svekrvu, Bajru Lakotu u selu Dubnica, nedaleko od Sjenice.

U selu Dubnica sinoć se dogodio stravičan zločin koji je šokirao cijelu općinu Sjenica. Prema nezvaničnim informacijama, snaha je brutalno ubila svoju svekrvu, isjekavši je na komade.

Iako se u početku mislilo da je ubistvo počinjeno zato što A. A. L. nije dobila pravo na starateljstvo nad djecom, istina je drugačija. Iako je na sudu dobila starateljstvo, ona u početku nije htjela djecu, da bi nakon toga skovala pakleni plan ubistva Bajre Lakote, jer je krivila svekrvu što ju je sin Amel Lakota ostavio.

Prema sumnjama, ona je sinoć, oko 22 sata, u kući u okolini Sjenice nožem nanijela smrtonosne povrede svekrvi, a zatim pobjegla, navodi se u saopštenju policije. Kako nezvanično saznajemo, Iso Lakota je odveo djecu u Užice u hotel, gdje ih je čekala dadilja koja je došla iz Njemačke.

Čitaj još:   OPLJAČKAO DVIJE BANKE: Ušao bez maske, pištoljem udario radnika i odnio novac...

Dok je deda Iso Lakota bio u Užicu, tada je bivša snaha, inače njemačka državljanka A. A. L. (39) porijeklom iz Bosne, otišla u selo Dubnica i ubila bivšu svekrvu Bajru Lakotu (67).

Policija ju je iste noći pronašla u Užicu i uhapsila. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Iako se u početku mislilo da je ubistvo počinjeno zato što njemačkoj državljanki A. A. L. (39) porijeklom iz Bosne nisu dali djecu, istina je drugačija. Iako je dobila djecu na sudu, u početku ih nije htjela kako bi skovala pakleni plan ubistva Bajre Lakote (67), jer je krivila nju što ju je njen sin Amel Lakota ostavio.

Sin ubijene Bajre Lakote, Amel Lakota, koji je bivši muž osumnjičene, nalazi se u Njemačkoj i u toku su pripreme za njegov povratak u Srbiju. Inače, Amel Lakota je uspješan privrednik i posjeduje više firmi u Njemačkoj. I koliko saznajemo, Amel ima drugi brak.

izvor: sandzakdanas.rs

Čitaj još:   OVO JE ENEDIN TURKOVIĆ- TROSTRUKI UBICA SA PEŠTERI
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more