IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS U SANDŽAKU: Zastrašujući zločin- Snaha ubila svekrvu na stravičan način… (foto)

SJENICA– U selu Dubnica sinoć se dogodio stravičan zločin koji je šokirao cijelu opštinu Sjenica. Prema nezvaničnim informacijama, snaha (39) je brutalno ubila svoju svekrvu, Bajru Lakotu (67).

Prizor na mjestu događaja je opisan kao zastrašujući.Ubica, porijeklom iz Bosne, nožem je zadala više uboda svojoj svekrvi, usmrtivši je na licu mjesta. Incident se dogodio u porodičnoj kući u selu Dubnica.

Prema nezvaničnim informacijama, snaha je brutalno ubila svoju svekrvu. Prizor na mjestu događaja je opisan kao zastrašujući.

Žena (39) je nožem zadala više uboda svojoj svekrvi (67), usmrtivši je sinoć u selu Dubionica u opštini Sjenica..

Prema dostupnim informacijama, osumnjičena snaha je živela u Nemačkoj, ali se u trenutku incidenta nalazila u Srbiji zbog postupka razvoda.

Zločin se dogodio jutros nešto prije 8 sati u porodičnom domu.

– Porodica već neko vrijeme ima problema. Naime, sin ubijene i njena snaha su u procesu razvoda. Međutim, sumnja se da je sada svađa snahe i svekrve eskalirala. Nakon žučne svađe snaja je dograbila kuhinjski nož i navodno, nekoliko puta izbola sverkvu u porodičnoj kući – kaže Kurirov izvor i dodaje:

Čitaj još:   SJENICA: NAKON NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE OSTALO PITANJE ZAŠTO? Mještani i dalje u nevjerici, KAŽU DA JE RIJEČ O...

– Nesretna žena pokušala je da se odbrani, ali u tome nije uspjela. Od zadobijenih povreda je preminula.

Kako dalje navodi izvor, nakon zločina osumnjičena snaha je pobjegla.

– Kada je vidjela šta je uradila, snaha je onako krvava pobjegla iz kuće. Krila se u okolini, pješačila je, misleći da će uspjeti da se izvuče nakon ubistva. Međutim, brzom i efikasnom akcijom lokalne policije ona je identifikovana, a potom uhapšena – navodi dobro obavješten izvor Kurira.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog porodičnog ubistva nadomak Sjenice. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušana u nadležnom tužilaštvu.

izvor: hayat.ba

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more