IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKA TUGA U SARAJEVU: Na ahiret preselio ERMIN Šito, poginuo u Jablanici, sestra slomljena od bola- “Srce je prepuklo, svijet stao, duša vrisnula…” (foto)

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila jučer kod Jablanice smrtno je stradao 33- godišnji Sarajljija.

Kako “Avaz” saznaje da je riječ o Erminu Šiti s Ilidže, koji je bio zaposlenik Željeznica FBiH. U vozilu s njim nalazila se i jedna ženska osoba, koja je zadobila povrede.

Njegova sestra objavila bolnu poruku: “Moj najvoljeniji je preselio na ahiret, moj brat je Allahu bio draži…”

on je vozilom sletio s ceste u provaliju prema jezeru, a u automobilu je bila i ženska osoba E.K, koja je zadobila tjelesne povrede.

“Sinoć u 19.30 sati na magistralnom putu M- 17 u Jablanici, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao Š.E. (33) sa Ilidže upravljajući vozilom “Renault Clio”. Isti je tom prilikom smrtno strdao dok je povrede neutvrđenog stepena zadobila K.E. (1991), na mjestu suvozača. Na licu mjesta izvršen je uviđaj”, saopćeno je iz MUP- a HNK.

Čitaj još:   DETALJI MASAKRA KOD SJENICE: POTRAGA ZA UBICOM I DALJE SE NASTAVLJA (FOTO)

Na društvenim mrežama brojni prijatelji se opraštaju od stradalog Ermina. Pored ostalih, bolnu poruku podijelila je i negova sestra:

“28.05.2024 19:48 moje srce je prepuklo, svijet stao, duša vrisnula.. Tuga i bol su neizmjerni.. Moj najvoljeniji je preselio na ahiret, moj brat je Allahu bio draži, da mu podari najljepše džennetske ljepote”, napisala je sestra stradalog mladića.

Dženaza ERMINU Šiti će biti obavljena sutra u Vlakovu, što su i potvrdili i njegove kolege, koje se od njega opraštaju na društvenim mrežama.

izvor: source.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more