IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKI OPREZ, STIŽE NOVO NEVRIJEME, A BIT ĆE I GRADA: Do kraja sedmice nestabilno vrijeme, evo gdje će, kada i koliko padati u narednih nekoliko dana… (foto)

Dnevna temperatura od 18 do 24, na jugu zemlje do 27 stepeni C, objavio je FHMZ…

SARAJEVO: Regiija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 29, 05. 2024… 08: 42… VELIKI OPREZ, STIŽE NOVO NEVRIJEME, A BIT ĆE I GRADA: Do kraja sedmice nestabilno vrijeme, evo gdje će, kada i koliko padati u narednih nekoliko dana… (foto)

U jutaranjim satima padavine se očekuju u zapadnim i sjeverozapadnim područjima, a prijepodne samo ponegdje. Tokom dana, u većem dijelu zemlja s kišom, pljuskovima i grmljavinom…

Lokalno je moguća i pojava grada. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 16, a najviša dnevna temperatura zraka između 18 i 25, na jugu do 27 stepeni C.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne lokalno je moguća slaba kiša, a poslijepodne i dio večeri lokalni pljuskovi, koji mogu biti praćeni grmljavinom. Dnevna temperatura zraka oko 21 stepen Celzijusov.

U četvrtak umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Lokalno uz kišu je moguća i pojava grada. Vjetar slab južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 16, a najviša dnevna uglavnom između 20 i 26 stepeni.

Čitaj još:   Erdogan BRUTALNO ODGOVORIO Trampu...

U petak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima s kišom i kratkotrajnim pljuskovima. Tokom dana, nestabilno vrijeme sa padavinama, uglavnom u južnim i sjevernim područjima. Vjetar umjeren na momente i pojačan južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 16, na jugu do 18, a najviša dnevna između 18 i 24, na jugu do 26 stepeni.

U subotu pretežno oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Lokalno padavine mogu biti i intenzivnije, a moguća je i pojava grada. Jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 18, a najviša dnevna između 21 i 28 stepeni C…

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more