IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

AKCIJA POLICIJE NA SJEVERU CRNE GORE: Pronađena droga i oružje, uhapšene dvije osobe… (foto)

Policija je tokom redovnih aktivnosti na sjeveru Crne Gore pronašla drogu i oružje, te uhapsila dvije osobe, saopšteno je iz Uprave policije.

Na suzbijanju ulične prodaje narkotika i prevenciju policija je u dvije odvojene aktivnosti zaplijenila marihuanu i kokain koje su bile namijenjene za uličnu distribuciju na području Žabljaka i Bijelog Polja i uhapsila dvije osobe.

“Osim toga, kod jednog lica pronađeno je 30 komada pištoljske municije kalibra 7,62 mm, a u daljim aktivnostima, u dvorišnom dijelu kuće pronađen je i pištolj istog kalibra”, istakli su iz UP.

Sumnja se da je N.A. (33) iz Pljevalja izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, jer je kod njega kontrolom na Žabljaku pronađena određena količina marihuane, koju je namjeravao da distribuira na teritoriji Žabljaka.

“Takođe, prilikom kontrole N.A., kontrolisan je i M.D. (40) protiv koga će biti podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga”, dodali su iz Uprave policije.

“Policija je na izlaznoj rampi auto– puta, u mjestu Mateševo, kontrolisala vozilo u kojem se nalazili V.Đ.  (26) i V.Đ. (61), oba iz Berana. Nakon kontrole vozilo je sprovedeno na parking prostor…

Čitaj još:   POČINJE IZMJEŠTANJE TURISTA IZ SRBIJE: Požar se ne smiruje sa Evije prebacuju ih na bezbjedne lokacije... (foto)

Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje gdje je uz naredbu sudije za istragu Višeg suda u Bijelom Polju izvršen pretres. U prtljažniku ovog vozila pronađeno je 30 komada municije, i kokain, koji su osumnjičeni odbacili iz vozila. Kokain je bio namijenjen za uličnu distribuciju na teritoriji Bijelog Polja”, kazali su iz UP.

U sklopu ove aktivnosti pretres ana je kuća koju koristi V.Đ. (61) u Beranama, gdje je u dvorišnom dijelu, pronađen i pištolj kalibra 7,62 mm, koji je član porodice pokušao da sakrije.

“U odnosu na oduzeto oružje i municiju, biće preduzete mjere i radnje u skladu sa Zakonom o oružju i Krivičnom zakoniku Crne Gore, dok su N.A. i V.Đ. lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Oni će uz krivične prijave biti privedeni postupajućim tužiocima u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju na dalju nadležnost”, naveli su iz Iprave policije.

Čitaj još:   FLORIDA NA NOGAMA: Dolazi ORKANSKA OLUJA "IAN" koja se može pretvoriti u RAZORNI URAGAN... (foto, video)

izvor: cdm.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more