IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOTIČNO STANJE U BANJOJ LUCI: Ekstremno užasno nevrijeme potopilo ulice, voda dostizala pola metra… (foto, video)

Naime, prema riječima čitalaca Nezavisnih novina, vozila se jedva kreću po ulicama, jer šahtovi nisu u stanju da prime toliku količinu vode.

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 03, 06. 2024…19: 42… HAOTIČNO STANJE U BANJOJ LUCI: Ekstremno užasno nevrijeme potopilo ulice, voda dostizala pola metra… (foto, video)

Olujno nevrijeme ostavilo je posljedice i u prostorjima Narodno i univerzitetske biblioteke Republike Srpske.

Foto: Nezavisne novine

Nakon što je Banjaluku pogodilo snažno nevrijeme praćeno ledom i kišom ulice u gradu ostale su pod vodom, a u nekima je voda dostigla skoro pola metra.

Naime, prema riječima čitalaca Nezavisnih novina vozila se jedva kreću po ulicama, jer šahtovi nisu u stanju da prime toliku količinu vode.

Kako navode, saobraćaj na zapadnom tranzitu saobraćaj je obustavljen. Trenutno ne radi semafor kod “Emporiuma”, a na raskrsnici između ovog tržnog centra i tranzita vlada saoraćajni kolaps.

Patrole-radari

Takođe, u mjestu Radinjača, na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor vjetar je tokom nevremena podigao krov, čiji su dijelovi završili na putu.

Čitaj još:   PRAVDA ČEKA: Monstruozan zločin, 28 godina nakon žive lomače Višegrađani i dalje šute... (foto i video)

Olujno nevrijeme ostavilo je posljedice i u prostorjima Narodno i univerzitetske biblioteke Republike Srpske.

“Konačno moramo da shvatimo da je situacija alarmantna te da su Narodnoj i univerzitetskoj biblioteci Republike Srpske neophodne nove elektro instalacije, krov i odvodi”, navode oni, dodajući da angažovanjem svih bibliotekara nijedna knjiga nije stradala.

BONUS VIDEO: HAOTIČNO STANJE U BANJOJ LUCI

Foto: Nezavisne novineFoto: Nezavisne novine

Foto: Nezavisne novineFoto: Nezavisne novine

Kako navode naši čitaoci, u jednoj od podzemnih garaža u Banjaluci voda se izlila, a na snimku koju smo dobili vidi se kako voda izbija iz šahta.

Bonus video: Nevrijeme u Banjaluci i Modriči – vjetar nosio krovove kuća, led uništio ljetinu

izvor iBalkan.net