IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANIJEL Živković: Ukoliko dođe do hapšenja MILA Đukanovića, odgovor će biti radikalan… (foto)

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković je saopštio da ukoliko dođe do hapšenja bivšeg predsjednika Crne Gore i DPS- a Mila Đukanovića odgovor biti radikalan…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 04, 06. 2024…11: 42… DANIJEL Živković: Ukoliko dođe do hapšenja MILA Đukanovića, odgovor će biti radikalan… (foto)

Nije prvi put da njihova politička konkurencija najavljuje da bi trebalo uhapsiti MILA Đukanovića, to se priča dvadeset i nešto godina.

Na pitanje može li se najavljivano hapšenje staviti u kontekst straha od povratka DPS-a na vlast, Živković ističe da ne vjeruje da postoji bilo kakva indicija ili sumnja koja bi mogla da prouzrokuje navode u medijima, o tome da će doći do hapšenja Đukanovića.

“Kada kažem indicije govorim o dokazima ili činjenicama koje bi na to upućivale. Čuo sam i kroz intervju Đukanovića da je vodio računa o tome šta je radio u posljednjih 30 godina tokom bavljenja politikom, računajući da će prije ili kasnije doći neki momenat, da će oni koji odavno već priželjkuju i stanizuju njegov lik i djelo, doći u poziciju da možda kroz iskazanu namjeru dođu do svog nauma i cilja”, rekao je Živković za Antenu M.

Čitaj još:   GABRIJEL Eskobar: Izbjeći da se u crnogorsku VLADU uvede antizapadna stranka... (foto)

Ističe da ono što jeste novina, je da su ti koji su to govorili bili opozicija, a sada su u strukturama vlasti.

“Ako postoji ta i takva namjera i ako neko misli da će političkim uticajem ili instrumentalizacijom pravosuđa da pokrene i nastavi spiralu revanšizma ili da kroz iskazanu namjeru eventualno krene u takav naum onda nemojte da imate dilemu da će odgovor biti radikalan. To znači da ćemo se organizovati dovoljno dobro da ćemo takve naume spriječiti”, poručio je Živković.

izvor: cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more