IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SEBIČNA STARLETA: “Rajo i Pipun”- kiksali u Andrijevici, JELENA Karleuša bila zauzeta Beogradom! (foto, video)

Dok je Karleuša pomagala Vučiću i njegovom SNS-u da izbore još jednu krajnje kontroverznu pobjedu u anemičnoj Srbiji u kojoj preko pola građana i ne izlazi na glasanje, Milan i Rajo su izvisili!

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 04, 06. 2024…11: 42… SEBIČNA STARLETA: “Rajo i Pipun”- kiksali u Andrijevici jer je JELENA Karleuša bila zauzeta Beogradom! (foto, video)

Lokalni izbori u Andrijevici održani su u neđelju, a njihov epilog govori da niko nema jasnu većinu.

Najbolje na izborima je prošla DPS koja je osvojila 11 mandata, što je nakon rezultata u Budvi očigledan signal da građani polako počinju da se bude iz ”oslobodilačke ekstaze” i shvataju da 30. avgust nije donio gotovo nikakav pozitivni pomak za Crnu Goru.

Podrška DPS-u je veća za oko deset odsto nego prošle godine na parlamentarnim izborima. Na drugom mjestu po mandatima su Demokrate- SNP koji su dobili osam mandata, a PES, partija vlasti na državnom nivou koja učestvuje prvi put na izborima, dobila je 4 mandata, ali je njihova podrška pala u odnosu na 2023. na parlamentarnim izborima.

Grupa građana “ZA BUDUĆNOST NAŠE DJECE”, osvojila je tri mandara, a zadovoljni izbornim rezultatima mogu da budu u listi “VASOJEVIĆKI POKRET UJEDINjENjA VESKO RAKETIĆ” koji će biti zastupljena u lokalnom parlamentu sa jednim mandatom.

Najveće razočarenje lokalnih izbora u Andijevici je lista ”Za budućnost Andrijevice” koju čine vladajuća Nova srpska demokratija, Demokratska narodna partija, Prava Crna Gora, Slobodna Crna Gora. Bivši DF uz podršku ”kombi-partija” pripejd Srba Marka Milačića i Vladislava Dajkovića, uzela je svega tri mandata, iako je njihov kadar bio predsjednik opštine.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 24. mart 2024. godine…

Razlog za ovako loš rezultat, kako se već priča po kulaoarima profesionalnog srBstva u Crnoj Gori, je što je Andriju Mandića i pogotovo Milana Kneževića izdala njihova najnovija simpatizerka – Jelena Karleuša, srpska starleta, promoterka lika i (ne)djela srpskog autokrate Aleksandra Vučića.

Milanovi i Rajovi ”terenski heroji crnogorskog srBstva” lavovski su se borili za svaki glas u Andrijevici nestrpljivo iščekujući podršku od JK koja je ipak izostala.

Iz elitnog beogradskog naselja Dedinje juče su stizali snimci starlete Jelene Karleuše koju je lider DNP Milan Knežević ranije ove sedmice pozvao da za Vidovdan nastupa u opštini Zeta.

Karleuša je pažnju medija poput uspješne starlete privukla stajlingom koji aludira na zastavu Srbije. Kneževićeva “simpatija” , bez sumnje je ostavila utisak svojim stajlingom na one koji poštuju srpskog diktatora Aleksandra Vučića, i pomogla mu da pokrade još jedne izbore.

I dok je Karleuša pomagala Vučiću i njegovom SNS-u da izbore još jednu krajnje kontroverznu pobjedu u anemičnoj Srbiji u kojoj preko pola građana i ne izlazi na izbore, Milan i Rajo su izvisili!

Lokalni parlament u Andrijevici ima 30 odbornika, što znači da je za većinu potrebno najmanje 16 mandata, a za sad ih niko nije prikupio. Kada bi DPS formirao vlast u ovoj opštini, bio bi to završni udarac za bivši DF, koji je i onako na silaznoj putanji političkog nestajanja. (U.P.A.)

Čitaj još:   UŽAS: Automobilom ubio ŽENU, pa POBJEGAO

BONUS VIDEO: Jelena Karleuša zanemela zbog odluke Duška Tošića

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more