IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MIROSLAV Aleksić Predsjednik Narodnog pokreta Srbije (NPS)- POSTIZBORNI HAOS U SRBIJI: Opozicija poziva ALEKSANDRA Vučića, da čestita pobjedu kao što je i obećao… (foto, video)

Predsjednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić izjavio je na televiziji N1 da je opozicija pobijedila u Nišu i pozvao predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da održi obećanje i čestita pobjednicima…

BEOGRAD- NIŠ: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak 06. 06. 2024… 09: 33… MIROSLAV Aleksić Predsjednik Narodnog pokreta Srbije (NPS)- POSTIZBORNI HAOS U SRBIJI: Opozicija poziva ALEKSANDRA Vučića, da čestita pobjedu kao što je i obećao… (foto, video)

Aleksić Predsjednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) je objasnio da su „birački spiskovi u nedjelju uvečer, nakon izbora, jasno pokazali pobjedu opozicije u Nišu, ali da je onda u ponedeljak ujutru došlo do krivotvorenja biračkih spiskova kako bi se prikazala pobeda stranaka na vlasti“.

„Jasno je da su i ovi izbori pokradeni i neregularni, ali ne kajem se što sam izašao na njih, jer samo tako je moguće pobediti. Srpska napredna stranka i Vučić nikad neće dati normalne izborne uslove i fer i poštene izbore“, istakao je Aleksić.

Ocijenio je da je propuštena prilika u Beogradu i da je opozicija, da je ostala jedinstvena, mogla da pobijedi.

„Vlast i lista „Aleksandar Vučić– Beograd sutra“ je osvojila 40.000 glasova manje nego na izborima 17. decembra 2023. godine. Mogli su da padnu bez obzira na sve nepravilnosti i krađe samo da smo imali atmosferu, da smo izašli zajedno i motivisali građane da izađu na izbore“, naglasio je Aleksić.

Čitaj još:   BERLIN: Njemačka strahuje od nestašice gasa, građani masovnu kupuju... (foto, video)

On je naglasio da je vrijeme da opozicija prestane da se „vrti u krug“ i „juri svoj rep“.

„Ne sumnjam da je Savo Manojlović imao dobru nameru, ali o njegovom predlogu je prvo trebalo da se razgovara, a ne da ishitreno izlazi sa njim u javnost“, rekao je Aleksić.Dodao je da im ne treba takmičenje za to ko je lider, već da se gradi sistem i jake stranačke organizacije.

„Narodni pokret Srbije i ja već od ponedeljka počinjemo da se spremamo za sledeće izbore. Pokazalo se da samo jaki odbori, samo jaka, organizovana stranka može da ostvari dobar rezultat. Mi imamo odbornike u 102 lokalne skupštine i nastavićemo da razvijamo organizaciju“, zaključio je Aleksić.

BONUS VIDEO: SVE ILI NIŠ: Opozicija odbacuje nove izbore

Čitaj još:   Crnogorski- „ZLATNI PASOŠ“ čeka još 400 Rusa i Kineza, iako je program zvanično ukinut još 2022... (foto)

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more