IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TARIK Filipović u ČUDU je GLEDAO: Takmičarka u „Milijunašu“ Ivana B. na književnom pitanju iskoristila sve džokere, pa odustala, kući je odnijela… (foto, video)

Da je Ivana Budić odgovarala, poslušala bi publiku i osvojila dvostruko više novca…

ZAGREB: Hrvatska, Zanimljivosti, vijesti, petak, 07, 06. 2024…13: 42… TARIK Filipović u ČUDU je GLEDAO: Takmičarka u „Milijunašu“ Ivana B. na književnom pitanju iskoristila sve džokere, pa odustala, kući je odnijela… (foto, video)

U novom izdanju emisije „Tko želi biti milijunaš” prva natjecateljica Ivana Budić sva tri džokera iskoristila je na 10. pitanju i zbog nesigurnosti odustala te napustila kviz s osvojenih 2.500 eura.

Ivana Budić iz Požege, jedina dama među natjecateljima, bila je prvi najbrži prst. Ova majka dvoje djece po struci je profesorica engleskog i njemačkog.

Samostalnom igrom Ivana je odgovorila na svih devet pitanja i osvojila 2.500 eura. 

No, zapela je na 10. pitanju kojim se prelazi drugi prag i na kojem je iskoristila sva tri džokera.

„Tko o svojim kćerima govori: “Meni nije hladno ako je njima toplo, nije mi dosadno ako se one smiju”?”, glasilo je književno pitanje na kojem je Ivana prvo odlučila iskoristiti poziv u pomoć.

Džoker zovi se prisjetio da kralj Lear ima tri kćeri, što je po njezinom mišljenju sugeriralo odgovor pod A, no Ivana je odlučila iskoristiti i džoker „pola- pola” čijom su eliminacijom ostali odgovori pod A kralj Lear i pod B otac Goriot.

Nesigurna Ivana odlučila se i za pomoć posljednjeg džokera, „pitaj publiku”. Publika je 34 % glasova dala odgovoru pod A, dok je odgovor B otac Goriot dobio njihovih 66 % glasova.

Ivanu je dodatno zbunilo što je njezin džoker zovi komentirao odgovor pod A, a publika više glasova dala odgovoru pod B, pa je odlučila poslušati sina koji joj je prije emisije poručio da odustane ako nije sigurna. Napustila je kviz s osvojenih 2.500 eura.

Čitaj još:   ABAZ Dizdarević: MILOJKO Spajić i JAKOV Milatović da se drže činjenica, dok se prepucavaju ko od njih dvojice ima veće evropske mišiće... (foto)

Ivana Budić , Foto: Tko želi biti milijunaš?/HRT

Da je odgovarala, poslušala bi publiku i osvojila 5.000 eura jer je odgovor pod B otac Goriot bio tačan!

Bonus video_Tko želi biti milijunaš 25.4.2024…

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   BORAC ARMIJE RBIH KANDIDAT ZA NAČELNIKA STARI GRAD: Dženan Selimbegović predstavio je svoju platformu razvoja i rada Općine... (foto)