IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PETAR Odžić (SDP): ANDRIJA Mandić u Beogradu objedinjuje vaskoliki srpski narod, a ne može da ujedini 18 Srba- odbornika u Budvi… (foto)

Vučićev zbor “srpskog sveta” okupio je juče profesionalne Srbe iz regiona, poručio je zamjenik predsjednik SDP Petar Odžić.

„Kvazipolitičare koji u Beograd idu kako bi “pljuvali” po svojim državama i ujedno veličali politiku velikog vođe, “ugrožene” Srbe koji su u svojim državama ipak nekako stekli milionsku imovinu. Bilo je tu i omladinaca, koji su Beograd vidjeli tek prije par godina, kada su bez dana radnog staža postali funkcioneri, oni su bili i do lokalnog, budvanskog vođe po savjet!“, poručio je on.

Andrija Mandić, lider Milove fikus-opozicije kojeg su onomad baš Vučić i Đukanović napravili, kako bi se, navodi on, politički igrali, a posle razlaza velikih igrača, naslijedio ga je Vučić.

„Veliki Mandić godinu i po dana nije uspio da ujedini 18 Srba-odbornika u Budvi, a pošao je u Beograd da objedini vaskoliki srpski narod!“, kazao je Odžić. 

Čitaj još:   Alen Demirović, pljevljak Berber i frizer, sarajevski majstor svog zanata... (foto)

Bili su tu, prema njegovim riječima, i spuški recitator iz Mojanovića, Dajko sa kolegama iz građanskog biroa i mnogi drugi. 

„Zadnji put kad su imali ovakve ambicije, a sve pod plaštom srpstva i pravoslavlja, ratom je spržen Balkan, bilo je mnogo pucanja, krvi, suza!Od ovakvih stručnjaka se ne može bolje očekivati ni sad, pitanje je samo koliki su stvarni dometi ovih političkih vazala?!“, poručuje Odžić.

izvor: analitika.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more